Charlotte 6
Bildet inngår i albumet Charlotte - En kommende toppmodell dette vil jeg tro, søt, fotogen, sensuell og vakker, med ambisjonene i orden, blir spennende å følge henne fremover
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-02 16:42:29
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-09-03 12:56:49
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • EF 85mm f1,8 USM
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1909
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102968} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Lars Kristian A.

denne jenta er utrolig nydelig. Bildet er bra, men jeg synes hun blir for blank rundt munnen. Du kan også med fordel lyse opp bakgrunnen bak henne litt mer på høyre side så den blir lik venstresiden.
ida b.

kjempepen jente. -men det er vel bare det eneste jeg er enig med LKA på, tror jeg.. det blanke på munnen fremhever den på en positiv måte sånn jeg ser det. og at det er lysere på høyresiden fremhever ansiktet (er jo ikke så mye vits i å trekke oppmerksomhet til venstresida der det bare er bakhode, er det vel? ..også tror jeg bildet hadde blitt mer kjedelig da)
jeg liker v1 best
(no offence, LKA)
Thomas W.

Likte begge versjonene. Flott uttrykk på modellen. Et smykke av et portrett. Kanskje du skulle fått med deg tuppen av hodet og hele albuen?

Good Job

TW
Avsluttet .

Dette er rett og slett kjempefint! Nydlig jente og veldig bra utført. Du er rett og slett heldig som kjenner disse pene jentene, og ikke minst får lov til å ta bilder av de ;-)

Jon

Hilde J.

Dette er også kjempefint. Jeg synes tonene i bakgrunnen fremhever ansiktet til Charlotte på en fin måte.
ps. J-A: Det er jo ikke rart at G-A får lov til å ta bilder av jentene når han gjennomgående tar bra bilder ;-)

~~hilde~~
Avsluttet .

Neida ikke rart i det hele tatt, sa bare han var heldig :-) Har lyst til å ta lignende bilder, men er blitt så ''gammel'' at jeg ikke kjenner så mange ''ungjenter'' som før! Blir tatt for en gris om man spør vet du ;-)

Neida spøk til side, jeg har ambisjoner om å få tatt lignende ''modell'' bilder til en portfolio selv etterhvert.
Geir Andre O.

Jon-Arve: Av ren nysgjerrighet sjekket jeg... og du er bare 2 år eldre enn meg, så med normalt høflig opptreden skulle det da gå ann å få en vakker jente eller tre til å stille opp :-) Men jeg er helt klart enig med deg i at jeg er heldig, ingen tvil om det!
Anniken S.

Dette var et godt portrett. Syntes både du og modellen har gjort en god jobb her. Hun har et flott blikk og jeg liker glossen hun har på leppene. Den tar igjen mye av skimmeret fra den lyse øyneskyggen hun har over og under øynene. Du har gjort en flott jobb med lyset og hudtonene er delikate.
Komposisjonen er god, jepp dette likte jeg.
Lena Beate H.

Lekker jente. Lars Kristian, hva er galt med jenter som har blank munn?
Likte best versjon 2 (fargebildet). Er enig med deg Lars Kristian ang. å lyse opp bakgrunnen litt mer.
Geir Andre, har du et bilde som viser hele studiosituasjonen. Dvs. hvordan modellen står i forhold til bakgrunnen, hvordan du har satt lyset etc.
Kunne vært veldig greit for oss nybegynnere å se hvordan du gjør det for å få til et så bra bilde.
Vibeke P.

Flott dette, Geir Andre!

Nydelig modell!
Du har fått fram flotte gråtoner i bildet, utrykket er bra holdningen bra.
Litt uenig med ditt valg av utsnitt. Føler du må ta med hele toppen av hodet, eller beskjære mye tettere. Men, dette er bare pirk, og ikke minst en smakssak.

Vibeke : )
Geir Andre O.

Smaken er som baken den, ville nok heller hatt med hele albuen enn toppen av hodet :-) men liker det igrunn veldig bra som det er! Kommer ett nytt i serien i morgen :-)
Ole Birger S.

Hei. Av alle dine portretter, liker jeg dette best. Dessuten er modellen uvanlig vakker. V#1 tar 1. plass etter min smak.
Har du noe ''spesialprogram'' for behandling av s/v bilder?
mvh Ole Birger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu