When Volcanoes make Abstract 127
Riktignok hadde nok Jan Gjerde rett på fredag da den jeg la ut ikke tilfredsstilte 100% kravene til å bruke uttrykket abstrakt. Men med 204 arbeider som det nå har blitt til slutt så har jeg nok tøyd begrepet litt og latt ting som kan oppfattes mer naturalistisk og figurativt bli med i serien da det jo er mønsteret og fargene i steinene som er målet for serien.
Selvfølgelig kunne jeg også i dag ha valgt noe som er enda mer abstrakt enn denne, men blant 204 arbeider blir det vel kanskje litt tilfeldig hva man velger.
Dette blir nok ikke den siste som presenteres her.
De som er nysgjerrig og ikke vil vente kan jo kikke i de to albumene nederst på

htttp://WWW.pbase.com/kneppen
Fornøyd fordi jeg tror at jeg med mine ringe kunnskaper og ferdigheter har fått fram det maksimale av hva som er mulig hva farger, mønster og struktur angår.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • Tamron AF 28-300mm F/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical (IF) MAC
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetEksponert sittende for frihånd fra handicapskuter.
    Innstilt på RAW og P (program) så lukker og blender automatisk fra kamera.
    ISO for så vidt også automatisk da kamera er innstilt til å velge automatisk mellom 400 og 1200.
    Senere dratt kraftig i diverse spaker, bl.a. brukt kamera RAW flere ganger for å få ut mest mulig farger og detaljer.
    Tar sjansen på å kalle dette natur selv om det kanskje er litt på kanten og noen muligens vil karakterisere det som manipulert.
    ISO 640.
    Lysmetting nedsatt til -0,67
    Polarfilter i bruk
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir F.
Et flott bilde der farger og struktur fremhever formasjonene slik at bildet har en fin dybde i seg. Mye blått i forskjellige nyanser fremhever dette ytterligere. Som Weidemann sa; "blått har evigheten og dybden i seg". Bildet gjør seg best med mørk bakgrunn.
Geir
Jan G.
Her synes jeg at du har truffet blink til de grader. Et nydelig bilde som med hensyn til koloritt og komposisjon ligger på et høyt kiunstnerisk nivå, og som kan sammenlignes med mange kjente billedkunstnere fra den abstrakte, nonfigurative perioden av modernismen.
Mvh Jan
Jostein S.
Hei
Er mest opptat av "portrettet" som kommer frem i dette motivet
Interessant
Jostein
Carsten W.
Et lysende bilde, igjen. Spennende å studere strukturene, men, ja, er det abstrakt? Jeg skal holde meg unna diskusjonen og nytte bildet;)
Hans Petter S.
Ja dette er bare å nyte! Flott fargespill og struktur i bildet! Nesten vanskelig å kommentere det, dette er fotografering som er langt unna fotograferinga jeg driver med, men jeg liker det! Igjen skaper du et flott bilde. Jeg liker komposisjonen og utsnittet og jeg kan sitte og se lenge på det! Masse fine detaljer her! Blir nok å ta en grundig titt på albumet ditt ja!
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Anders S.
Dette er knall flott og perfeksjonisme til de grader!!!
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu