The visitor
Skulpturen i forgrunnen ha jeg fotografert flere ganger, i håpet å forsta endelig hva det egentlig skulle være elle betyr. Alien? Amøbe med magetrøbbel? Aner ikke...;)
Utstyr
 • Canon PowerShot SX240 HS
 • 4.5-90.0 mm
 • Brennvidde10.2mm
 • Blenderf/8
 • Lukker1/10s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriHumor
 • Lastet opp
 • Visninger60
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029869} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hans Petter S.
Tror nok det er en amøbe med magetrøbbel ja! He, he... Dette var et bilde jeg måtte se på en stund, for å få med meg alle detaljene og skjønne hva det er. Amøben gjør sitt i dette bildet, der han (regner med det er hankjønn) ser ut som at han sitter og ser på bildet av badelivet i bakgrunn. Liker at det er vått på bakken, slik at du får litt speiling her! Personen til venstre gjør seg også (selv om du kutter tåa av han). Så etter litt tid er dette et bilde jeg liker veldig godt. En mulighet her kunne jo være å beskjære toppen til like over badebildet, men da mister du kanskje litt av miljøet rundt! Ble en lang og kronglete kommentar dette, men jeg liker bildet ditt!
Carsten W.
Takk for kommentaren, Hans!
Bildet er ikke beskjaret i det hele, så tåen var aldri med...;) Det var en glede å lese at du forsto hvorfor jeg la toppen sta. Tusen takk igjen!
Henning S. P.
Alltid tenkt impotent når jeg har sett den statuen...

Er det et jonas bendiksen bilde de har hengt opp der nå? Jeg synes faktisk de er flinke med kunst på Oslo S, flere gode verk som vises frem til en mye større forsamling enn noe galleri i Norge kan drømme om.

Og så til slutt til bildet ditt. Jo jeg synes det fungerer, stram komposisjon som alltid og det rydder opp i de ellers litt rotete omgivelsene og skaper noe severdig, liker blikket til mannen ute til venstre.

Henning
Jan G.
Foto av bilder og skulpturer er en utfordrende kunst, det krever gjennomtenkning av hva er "mitt bidrag" i billedrammen. Her er skulpturen i nedre høyre felt satt opp i mot et klassisk, nostalgisk foto, og spenninger er skrudd på! Forsterkes av mannen med røyken som bringer oss til et sted sammen med fotografen. Disse tre "sfærer" er godt satt sammen og samles til en stram komposisjon, slik vi kjenner dine bilder.
Mvh Jan
Roar K.
Hadde det ikke vært for at jeg oppfatter det som at det er et bilde vi ser bak der så hadde jeg lurt på om matronen så surt på deg fordi hun ble fotografert i bikini.
Tror jeg ville nappa litt oppe i høyre hjørnet for å bli kvitt den glipa på utsiden av bildet.
Egentlig er vel ikke han med røyken til venstre så viktig for bildet heller så kanskje prøve ett kutt innenfor han også for da vil plutselig de beina som stikker inn fra venstre bli mer spennende.
Jeg ville også ha fjernet tak, lampe etc. også slik at bare bildet blir igjen for da vil "magatrøbbelet" som sitter og ser på bildet også bli en viktigere del av bildet.
Så gjenstår vel å håpe at du ikke bare anser mine forslag som slakt og rein lobotomering av bildet ditt.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu