Utilsiktet kunst!
Noen har laget hakk og skraper i en blå container. Tror neppe den som utførte dette vet at han laget ekte samtidskunst!! :)
Liker det godt jeg!!
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon 24-70 2,8L
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger86
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1030615} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jostein S.
Hei
Liker kunsten din John
God komposisjon og spennende detaljer
Jostein
Walter S.
Hallo John - og velkommen tilbake til foto.no igjen - vi (jeg i hvert fall...) har savnet deg og dine bilder, samt dine lune replikker!!

Nå er det en stund siden vi så noe av / til deg her inne. Håper at du fortsatt vil dele bildene dine med oss og noen tanker om våre egne bilder her inne!

Du har sikkert lagt merke til det, BK er ikke det samme som før - ja, jeg vil våge påstanden at hele foto.no har forandret seg - og dessverre - ikke til det bedre!

Men, sammen skal vi nok få fart på denne trege mastodonten igjen!
:o)

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Enig med deg John, fin samtidskunst dette! Synes dette ble et spennende motiv! Godt gjort å oppdage dette motivet og gjennomføre det så flott som du har gjort!
John B.
Takker så mye Jostein og Walter for hyggelige tilbakemeldinger!! Ja jeg var vel en av de som syntes omleggingen ble litt vel mye å svelge og valgte å ta en liten "time out" Nå er det nå en gang slik at når man ikke er med på eier og idèsiden må man bare enten godta eller avvise det som blir bestemt, Jeg for min del tilpasser meg fort nye ting, men slik foto.no ble etter omleggingen tiltalte meg svært lite dessverre. Nå har heldigvis tiden visket mye av det som var bort og jeg velger å prøve ut dette nye konseptet. Blir nok uansett ikke så aktiv som før, da det er mye som vil ha av min tid, men jeg har lyst å "slenge" innom litt i ny og ne!! c",)
Ha en flott fotohelg folkens!!
John B.
Du snek deg inn i mellom her Hans Petter! Takk for hyggelig kommentar, setter pris på det. Ja jeg liker å leite litt etter sånne motiv når jeg er på tur! Slike motiv blir ofte borte etter en stund, så jeg liker å ta vare på denne typen motiv som har oppstått ved en ren tilfeldighet....kan jo være skjebnen? :)
Inger Anne Maritsdotter V.
Et godt bevis på at forfall er av god verdi for en fotograf :)
Likte godt dette bildet!
Jan G.
Tilsiktet eller ikke, bildet er blitt meget bra, med fin komposisjon og balanse, spennende linjer og koloritt. Her, som ellers: Det gjelder om å se mulighetene.
Mvh Jan
John B.
Takk til dere også Inger Anne og Jan! Kjekt å høre deres meninger!!
Sissel Elisabeth H.
Virkelig detaljer og vakkert. Flotte farger som kler hverandre. Et veldig bra utsnitt. Godt at rampestrekene førte til noe fint for øye. Godt sett.!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Eirik B.
Her har du fått masimalt ut av containeren ved å gå tett på og fotografere dette "rustmønsteret" mot det blå. Jeg stoppet opp ved bildet fordi jeg syntes fargene passet så godt til hverandre. Bildet har kunstnerisk preg og gode dekorative egenskaper etter min mening.
Gunnhild W.
Komposisjon og fargar her er vel nesten som tatt ut av læreboka :) Godt sett og flott presentert! Likar :)
marit f.
det første som slår meg når jeg ser bildet er et kontinent i fri flyt
John B.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen, setter stor pris på det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu