Når regnet har falt.
Det beste er like etter en skikkelig regnskur og himmelen letter og man kan ta med seg kameraet og det er vakre motiver overalt!
Jeg ble relativt fornæyd med dette bilde. Men siden det var vann overalt etter regnet ble det kanskje i overkant litt mye "sunflares" slike "spots" rundt i bildet. Også det strået som kommer veldig frem forran på bildet mørklegger en del opp mot høyre hjørne.
Bildet inngår i albumet Naturfotografering -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • -
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.
Hei Christina!
Det var nå en fin stemning du har tatt for deg og klart og fange her på en fin måte. Vare og duse grønntoner med litt gult i gir den rette sommer-look'en.

Personlig liker jeg disse Bokeh-bobler (eller sunflares som du kaller de), de gir bildet et luftig preg og gir inntrykk av eventyr. I hvert fall når de er så runde og sarte som her (hvert objektiv har sin karakteristikk i "boblene" avhengig av blenderlamellenes fasong).

Den hviteste, lyseste (som nok er flare, ja) øverst til høyre, ville jeg klonet bort. Ellers ville jeg også klonet vekk de få halve "boblene" som tangere bildekanten oppe og t.h.) da blir avslutningen på alle 4 billedkanter renere.

Når det gjelder signaturen din så dominere den bildet. Jeg plages ikke av den, men det er mange nok her inne som kommer til å påpeke den...!
;o)

Mvh,
Walter
Harald N.
Flott bilete med klare fine dropar i fokus, Walter nemner signaturen, eg ville foretrekke han litt meir diskret.

Mvh Harald
Lasse S.
Veldig vakkert som det er, men jeg ville prøvd et kvadratisk format med nedre, høyre hjørne ca. en cm til høyre for stilken på hovedstrået. :)
Agnar H.
Bra. Fint med fokus på det som skal være skarpt og en ellers diffus bakgrunn. Det er lys og liv i bildet - og vått.

"När regnet faller på jorden
och möter mjukt dess gräs,
då ville jag du vore regnet
och jag vore gräset du mötte."
Sissel Elisabeth H.
Stemningsfullt og vakkert. Fint med de klare dråpene og lysrefleksjonene.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu