Juninetter II / kl.: 23:30
Svale juninetter med den rette "midtsommer-gløden" på nattehimmelen, gir ofte trolske skygger og vakre, lune farger å glede seg over. Dessverre manglet det en lyspære i en av gatelyktene.
Akkurat denne serien om <<Juninetter>> skulle jeg nok ha tatt på RAW istedenfor å "knote" med uhåndterlige Jpeg-filer. Det er jo hvitbalansen som oftest spiller en et puss.
Bildet inngår i albumet "Gamlebyen i HDR" - Et noe anderledes uttrykk på Gamlebyens perler
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-06-19 14:20:37
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm f/4 IF-ED
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031009} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Christina A.
Utrolig delikate farger i dette bildet. Fantastisk hvordan lyset i det elektroniske kommer frem her! Jeg likte virkelig dette bildet!
mvh Christina :-)
Avsluttet .
Jeg synes #2 fungerer best for meg. Det er noe med den litt ekstra bredden som gjør komposisjonen ekstra effektiv, og jeg synes skyene kommer bedre til sin rett da. Liker godt de lednee linjene i bildet, og lysene gir meg tanker om ildfluer som danser.
Harald N.
Godt komponert og eksponert i kveldslyset.

Mvh Harald
Hans Rich. A.
Flott kveldsbilde dette også. Fine farger og lys. Likte himmelen også veldig godt. God dybde i komposisjonen.
Mvh Hans Richard
Vidar Magnus J.
Det spesielle nattlyset gir klare farger og god stemning. V2 for meg. God linje i fortauet til høyre og skyene som sammen leder blikket inn i bildet.

Jeg bruker Jpeg-formatet på de fleste av mine nattbilder, det forekommer et og annet Raw-format her også, men jeg synes det er greit å ha alternativer med å bruke god tid på enkelte bilder (RAW) mens andre bilder fra den samme tiden blir raskere behandlet for visning.
Anders S.
Meget vakkert motiv med nydelig lys og praktfull himmel!
Jeg velger også versjon 2, men kun pga formatet. Disse versjonene er jo like gode, bare format som skiller litt! Jeg liker panorama formatet meget godt, og det gjør seg utmerket til dette motivet! Meget velkomponert og med god dybde innover!
Hilsen Anders
Jan G.
Flott himmel og reflekser i brosteinene. Bygningene ligger i et naturlig mørke, kun opplyst av det vare nattlyset og lampeposter. Meget godt arbeid, dette Walter.
Mvh Jan
Walter S.
Takk til Christina, Thomas, Harald, Vidar Magnus, Anders og Jan, for omtale og tanker omkring bildet!

Mvh,
Walter
Hans Petter S.
Vakkert dette Walter! Liker lys og komposisjon veldig godt! Foretrekker V2, blir litt ryddigere nede i høyre hjørne i den versjonen. Himmelen er også veldig fin og gjør sitt i dette bildet! God stemning her!
Sissel Elisabeth H.
Flott stemning og fine linjer inn mot hovedmotivet som for meg er husene og den fantastisk flotte himmelen bak. Veldig vakkert dette! Liker best orginalen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Rune M.
Nydelig! Flott stemning og en veldig fin himmel. Og et flott lys med fine kontraster.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu