Kiruna
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103133} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
anders s.
stemningsfult. fikk meg til å tenke på tom waits - whats he building.
Kjetil H.
Jeg har stor sans for slike motiver, fulle av historie, politikk, nostalgi og melankoli. Dette går absolutt i denne retningen, men skal jeg ha en innvending må det være at det blir vel mye gjerde i bilde, og at bygningen er hovedpoenget. Min kritikk går mao. på standpunkt, ikke på resultatet i seg selv.

Litt pirk: kanskje du skal dempe lyset i vinduet eller klone det med det andre vinduet. Det ser ikke naturlig ut (selv om det kanskje var lys i rommet da bildet ble tatt).

mvh
Kjetil
Avsluttet .
Hærlegt bilde. Blir heilt galen i hode når eg ser sånne bilde,liker dei så godt. Utruleg spennande bilde.Flott!
Eirik D.
Flott stemning i bildet og lyset i vinduet må være der...
Trenger kanskje litt mer luft i toppen...
S. N.
Takk for at dere tok dere tid til å kommentere,

KH -
Hm, ja, hang meg kanskje litt opp i at jeg ville ha gjerdet med. Lyset i vinduet er jeg imidlertid ikke sikker på om jeg vil ta vekk.

ED -
Har en tendens til å kappe litt hardt i toppen. Alltid greit å få det påpekt, sånn at jeg kan tenke på det neste gang.

BP og AS - hyggelig at dere liker.

Mvh SN

Eli L.
Mer himmel hadde nok vært fint. Menjeg liker bildet kjempegodt. For en bygning, den har så mye sjel og historie - som du har klart å formidle godt. Lyset i vinduet gjør bildet ekstra interessant, det skaper en merklig kontrast i historien fordi det ser jo litt hjemmekoselig ut. Ellers er artig med de små mørke figurene som jeg så vidt kan skimte inne i bygningen.
S. N.
Eli - takk for kommentar.
Dette er et gammelt og fraflyttet industribygg i den arkitetkonisk noe snodige norrsvenske lille gruvebyen Kiruna.

Mvh Silje
Erlend B.
Husker jeg såg lenge på dette bildet da det ble lagt ut i september. Du har så absolutt fanget en fascinerende stemning her. Flott arbeid.

Mvh. Erlend
Odd Tore S.
Minner meg mest om en konsentrasjonsleir, mest på grunn av gjerdet, som riktignok mangler piggtråd, men også på grunn av arkitekturen og begrenset vedlikehold.
Du har valgt de rette effektene til å få frem at industri er stygt og ganske møkkete, og at forfall og manglende opprydding gjør det enda verre. Jeg synes dette ble vellykket ut fra en slik målsetting.
Du har snauet toppen vel mye, dette virker vel trykkende.
Odd Tore
Dag T.
Fin beskrivelse av en del av det Kiruna er. Skittent, slitent. Men det som fascinerer meg har du ikke fått med, den uendelige villmarken, og kontrasten mot den. Kiruna er tomt i helgen, for alle er på hytta. De forlater en stille by for å oppsøke en enda stillere villmark, og det gjelder alle, arbeiderne på LKAB eller vitenskapsfolkene på skytefeltet. Snodig sted, synd du bare har lagt ut et bilde til. På den annen side skal jeg ikke klage for jeg klarte det ikke .-)

Ser man bort fra Kiruna er det et glimrende bilde.
S. N.
Alltid overraskende når det dukker opp kritikk på litt gamle bilder,

EB- tusen takk
OTS - Toppen ble visst litt snau, ja.
DT - hehe, føler meg truffet. :) På en tredagers roadtrip i lapplandsverige var alt jeg fikk til en håndfull bilder. (Til mitt forsvar må jeg nesten si at det var min første fototur noensinne og at det var demotiverende vått og kaldt)

Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu