Bergensgate
Bildet er tatt i Lille Markeveien i Bergen. Tatt med Sony RX100 mk1 kompaktkamera som jeg nylig kjøpte på bruktmarkedet her på foto.no.
Fotograf
Utstyr
  • SONY DSC-RX100
  • 28-100mm F1.8-4.9
  • Brennvidde12.5mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger63
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon Tore J.
Ett flott gatemotiv i stramt høydeformat, sylskarp og i vakre farger og med rette linjer. Det eneste som trekker bildet litt ned er mangelen på blå himmel fint med personen i bakgrunnen som er med på å bygge motivet opp.
mvh
Jon Tore
Rune M.
Koselig bilde med flotte farger og fin dypde. Et flott bilde.
Eirik B.
Tusen takk Jon og Rune.
@Jon: Enig i at himmelen er for blass. Det var en ganske grå himmel, så blå ville den ikke kunne bli med mindre jeg tok bildet en annen dag. Men jeg er også litt skuffet over mangelen på detaljer på himmelen. Tatt i RAW, men dessverre ikke mulig å hente inn mer i høylysene.
Arild T.
Vakkert bybilde fra Bergen! Ja, her har jeg gått mang en gang. God komposisjon, farger og skarphet. Fint med brosteinsgaten som leder så fint inn i motivet og skaper dybde og perspektiv. Liker formatet godt, men et kutt rett over skorsteine, kunnet og vært en bra versjon.

Hilsen Arild
Trygve B.
Komposisjonen sitter meget godt her. Du har rammet bildet fint inn. Det gir spenning til bildet. Dybden er også bra. Jeg har ingen forbedringsforslag utover at lyset virker litt hardt. Kan være at det er skarpet litt mye, men det tviler jeg på om du gjør. Konklusjon: et velkomponert bilde.
Eirik B.
Mange takk for tilbakemeldinger Arild og Trygve.
@Arild: Liker kuttforslaget ditt godt. Mister noe av Arkitekturen nærmest, inkludert den fine lykten. Men samtidig dras oppmerksomheten mer mot de flotte trehusene, og bildet får mer dybdesug. Takk for forslaget.

@Trygve: Takk for en balansert tilbakemelding med fokus både på positive ting og forbedringspotensiale. Bildet er oppskarpet. Jeg skarper alltid opp, men prøver hardt å unngå å overdrive. Hvis oppskarpingen oppleves overdrevet er det en tilbakemelding jeg har stor nytte av.
Jostein S.
Hei
KNALLFLOTT
En nydelig stemning du formidler
Jostein
Eirik B.
Takk, Jostein!
Ottar F.
Flott gatemotiv med nydeleg og velstelt husbebyggelse fra en vakker by! Flott formidla dette Eirik. Mvh. Ottar
Eirik B.
Takk for det Ottar!
Avsluttet .
Sjarmerende… – enig med Jan Tore at personen bak gjør seg godt.

:) fra Øystein
Eirik B.
Takk Øystein!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu