Geituskoradrangur
Færøyene er ubeskrivelig rått og spennende! Som dette klippeområdet, hvor den ytterste frittstående klippen er 113 meter høy(!). Denne eksponeringen er 188 sekunder lang. Tåka lå lavt over øyriket, men til dette bildet var tåka helt perfekt, den isolerte toppen av den ytterste klippen. Under meg var det cirka 100 meter høyt i alle retninger, den eneste trygge ruten var rett bak meg..
Bildet inngår i albumet Færøyene -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker188s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Håkon B.
Meget delikat, og fint bilde. God dybde og fine farger. Eneste negative jeg finner. Det er ikke mitt bilde
Jostein S.
Hei
Usedvanlig GODT bilde
Fantastisk er ordet!
Jostein
Lars K.
Veldig flott bilde! Jeg er litt nysgjerrig - tok du bilder av samme motiv med eksempelvis 30 sek lukkertid, og i tilfelle, var disse betydelig annerledes? Sagt på en annen måte, "lønner" det seg å ta så lange eksponeringer som du valgte her, eller kan man få samme effekt med kortere eksponeringer?
christian m.
Lekkert levert dette Fred.
Mvh Chrisrian.
Fred Åge H.
Takk for mange fine kommentarer;)! Lars; et bilde med 30 sekunder lukkertid ville nok blitt annerledes, så for å få den effekten akkurat dette bildet har, så lønte det seg nok å ha såpass lang lukkertid. Tok ikke bilder med den lukkertiden, så jeg kan dessverre ikke vise deg forskjellen, men såvidt jeg husker så tok jeg et bilde med kort lukkertid (uten gråfilter, kun graderte filter), men er ikke i nærheten av bildearkivet mitt nå, så det må jeg sjekke ved en senere anledning;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu