Utstyr
  • Rolleiflex
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1031669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Henning S. P.
Hm.. Jeg liker dette også. Det er en fin flyt innover i bildet med personer som dukker opp når man titter innover, og hvor hver gruppe har sin lille historie, men hvor det utvilsomt er gutten som ser mot oss som blir hovedmotivet for meg. På en måte er det fristende å se for seg at det er denne gutten som er avbildet i forskjellige situasjoner i livet, når han møter kvinnen i sitt liv, når de sitter i alderdommen på benken, familielivet lenger bak osv.. Sikkert bare jeg som fabler, men det er et bilde som åpner for fabling, og det er de beste bildene synes jeg.

Henning
Roar B.
Fint lite øyeblikk for en som liker bilder med 60 og 70 talls referanser. Og spesielt i nedre kant fanges oppmerksomheten med disse personene som kommer og går - og står, med en Rolleiflex i handa? Blir med på Hennings fabuleringer, slik Roger ofte nviterer oss til i bildene sine..
Deretter ledes blikket bakover, dybde, landskapet åpner seg i kontrast til det trange og tette i forkant. Bevegelse versus stillstand. Kanskje ikke blant de aller beste i rekken av "Frognerpark bilder". Men severdig - så absolutt..
Roger H.
Henning og Roar, takker så mye for interessante og inspirerende kommentarer.
Kjell H.
Meget bra "frognerparkfortelling". De tre personene i front skaper oppmerksomheten og er sentrale i fortellingen og for for motivet. Samtidig som omgivelsene fylles på bakover til en god helhet. Bra!
Torild H.
Flott vidsyn over Frognerparken, er visst stedet ifølge andre kommentarer. Blikket dras mot ung mann vendt mot fotograf, og går videre ned gateløpet mot det fjerne. Artig presentasjon, liker innramminga her!
Roger H.
Kjell og Torild, takker så mye for det dere fikk ut av bildet. Setter pris på det.
Det er Frognerparken / Vigelandsanlegget som dere så.
Takk igjen til dere fire for inspirerende kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu