Urban Art 606
Tilbake til asfaltjungelen og gatekunsten igjen. Man presenterer jo gjerne det man holder på med for tiden.
Dette er fra Brenneriveien, altså godt inne i Hausmania land - Oslo graffitiens høyborg langs Akerselva.

http://WWW.pbase.com/knepen
Jeg syntes det ble litt artig med litt annen form en bare ei stripe. Grunnen er at det er en bratt bakke og feltene jeg har dekket til er vinduer og murstein oppe og gate nede da kameravinkelen jo også ble svært skrå. Fordelen her er at jeg får en ekstra lav oppadgående kameravinkel når jeg eksponerer sittende fra rullestol.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Sissel Kleivdal H.
Flott gjengivelse av graffiti langs Akerselva, med din 'signatur'. Du nevner selv vinklingen. Den gir et spennende uttrykk. Flott og blikkfangende bilde Roar.

Mvh
Sissel
Jan G.
Dette er glimrende, Roar. Grepet du har gjort med å legge bakgrunnene i ensfargede flater som framhever selve kunstverket er meget klokt. På en måte synes jeg teknikken og fargevalget kan minne om et glassmaleri med en sakral undertone.
Mvh Jan
Anders S.
Hei Roar!
Detta ble utrolig flott, som alltid forresten! Meget flotte linjer, jeg liker disse svingene på linja!
Flotte farger og meget fin komposisjon!
Også må jeg spørre;
Er du fornøyd med ditt kamera 70D? Je skulle hatt ett kamera til, fordi je skulle hatt "sving" på skjermen, det er det eneste je savner på 5Dèn MK III og 7Dén MKI. Har vurdert 6D og den nye 7Dèn også, vanskelig å velge. Har egentlig lys på begge to.

Hilsen Anders
Roar K.
Hei Anders !
Jeg er så absolutt fornøyde med 70D selv om jeg nok tenker 7D mk ll. Men venter litt til det kommer enda en ny modell for da går kanskje prisen ned.
Men 70D sammen med Tamron 26-330 med macro i ett da trenger du ikke så mye mer. Bruker et Filter med IR som tar refleks fantastisk også, men late meg glemmer stadig å stille det riktig før eksponering. men så lager jeg da stort sett bildene mine i etterredigeringa.
Normalt har jeg dratt rundt med både 2 0g tre kameraer med hvert sitt objektiv så jeg bare kunne gripe det kamera som passet best der og da. Men det gjør jeg sjelden nå selv om jeg nok har med veska der også et 8-16 mm. objektiv ligger om jeg skulle trenge noe ekstremt.

Roar
Avsluttet .
Er svak for sterke farger som her, og her hører de hjemme. Liker formen du har laget også. Har tittet litt bakover i arkivet ditt, og dette føyer seg fint inn i rekken av gode bilder!

:) fra Øystein
Anders S.
Tusen takk for godt svar Roar!
Da kommer jeg nok til å se nærmere på 70 D, ser ut som ett meget godt kamera!
Tamron objektivet høres også godt ut, utrolig bra brennvidde og blender.
Takker så mye for svar!
Hilsen Anders
John O.
Det er superflot, i fine farver.
Mvh. John
Lars E.
Kul kunst.
Hans Petter S.
Det meste er sagt her! Synes du fremhever kunsten på en utmerket måte, både ved hjelp av fargebruk og bakgrunn! Stilig ble det!
Arild T.
Dette likte jeg meget godt! En visuell nytelse, spør du meg! Nydelig med de to rammene som omslutter det hele. Personlig så synes jeg dette er ett av dine flotteste bilder. Det sier ikke så rent lite....

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Er det lappeteknikk du har begynt med!
Klipper og limer slik du vil ha det.....
Godt komponert, men jeg ville ha fyllt hele ramma
Jostein
Roar K.
Jostein!
Det er jo nettopp det jeg har gjort - fylt hele ramma framfor å ha forstyrrende biter av vindusdeler og murstein oppe og litt fortau, litt fortauskant og litt asfaltgate nede.
Det kan kanskje være en fordel å lese det som står skrevet før man skriver kommentar.

Roar
Vidar Magnus J.
Et spennende og fargerikt bilde av grafittien mot god bakgrunn.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu