Lun sommerkveld - 8. juli 2015
Båthavnen på Isegran i Fredrikstad. Like før sola går ned, stilner som regel vinden og etterlater slik lun og mild sommerstemning, her - selv om skyene varsler væromslag...!
:o)
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fuji Fujinon XF 18-135mm f/3.5-5.6 R LM OIS WR
  • Brennvidde20.8mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032054} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Hans Petter S.
Kan føle sommerkvelden her ja! Båtlivet på sommeren er herlig! Synes du får frem stemningen godt! Jeg strever ofte med hvor jeg skal kutte i toppen ved slike bilder, masta er jo høy! Synes du har gjort et godt valg her, du har fått med mye av masta og speilinga! Fine sommerlige farger og lys! Flott bilde!
Walter S.
Ja, dette med seilbåter og mastetopper er et lite dilemma, Hans Petter. Skal man ta med mastetoppen (+ litt luft over) så blir jo selve båten bare en liten flekk i bildet. Dessuten får man alt for mye med på siden også.

Men jeg er ganske brutal når det gjelder høye master. Kutter dem omtrent 3/4 oppe, men passer på å få med salingshornene i hvert fall. Som jeg sier under et annet bilde - http://foto.no/i/1031683 - "mastetoppen er som regel lik hverandre, skroget er det ikke"!
I hvert fall i dette bilde her, er lyset, himmelen og skyene (sommerstemningen!!) viktigere enn en seilbåtrigg.

Du skal ha takk for dine tanker i kommentar!
:o)

Mvh,
Walter
Agnar H.
Jo, det ble en lun og mild sommerstemning her. Et nærmest pastellaktig og lett rosa skylag varsler nok fuktigere vær. Likte også den fine speilingen i vannet.
Walter S.
Takk også til Agnar for hans tanker om bildet.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu