Høy himmel over Hvaler
spesielt i månedene juni - juli, da sommeren og båttrafikken er størst. På slike sommerdager kan man se helt til Sverige (Koster). Fergen i bilder er på vei fra Strømstad til Sandefjord.
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-07-10 16:39:07
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm f/4 IF-ED
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032135} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Trygve B.
Komposisjonen sitter så godt, og det gjør fargene også. Et fint landskapsbilde som det gjør godt å se på.
Walter S.
Takk for din forståelsesfulle kommentar, Trygve!

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.
Fine svaberg mot åpent hav og imponerende skyer, ser at du har brukt kraftig vidvinkel, noe som lager det spesielle perspektivet på himmelen.Fine sølvfarger på sjøen. Går for V2 her.
Agnar H.
Likte den høye og lys blå himmelen. Det blir sommerstemning av slikt. De to båtene skaper nødvendig kontrast og dynamikk i bildet. Luftige og lette skyer.
Walter S.
Takk også til Vidar Magnus og Agnar!

Mvh,
Walter
Bjørnar P.
Pent motiv som er godt eksponert. Foretrekker originalen pga komposisjonen. v2 ble for venstretung for meg. Ikke så begeistret for gjengivelsen av skyene. Jeg vet ikke om det er tilsiktet eller en bivirkning av andre valg, men jeg synes skyene ble veldig diffuse og plastiske. Dette er så påfallende at det trekker bort mye av oppmerksomheten fra den fine forgrunnen. Effekten på skyene er mest påfallende i originalen. I v2 er det noe plastisk over forgrunnen også, noe jeg ser lite til i originalen.
Walter S.
Hmmm. Himmelen er akkurat slik himmelen var den dagen, og ikke resultat av noe "valg" i fra meg, hverken tilsiktet eller utilsiktet, eller blitt behandlet spesielt på noen måte.

Jeg behandler mine bilder globalt. D.v.s. enhver forandring jeg gjør, vil påvirke hele bildet og ikke deler av det - noe som du langt på vei antyder. Jeg kan leve med at du ikke liker himmelen, men blir noe betenkt over den siste setningen din.

At forgrunnen i V2 skulle ha "noe plastisk over" seg - som du skriver - noe som (ifølge deg) "mangler" i originalen, skyldes vel den enkle kjensgjerning at forgrunnen i V2 er badet i sterk solskinn - og dermed viser opp sterkere kontrast og skygger - mens forgrunnen i V1 ikke er det og dermed mangler de samme høylysene og skygger. Det er ikke noe hokus-pokus ved det og skulle være ganske så innlysende vil jeg tro....?

Takk for din tid med å analysere bildene mine, Bjørnar Pedersen.

Mvh,
Walter
Sissel Elisabeth H.
To nydelige sommerbilder fra Hvaler. Veldig flotte skyformasjoner mot herlig himmelblå. Fine komposisjoner i begge bildene.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Walter S.
Takk også til Sissel Elisabeth for hyggelig kommentar!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu