Traktoregg i Eikesdalen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-07-16 16:54:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-07-16 19:35:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M5
  • Panasonic Lumix 14 mm
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032457} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hans Rich. A.
Kjempeflott motiv! Også uten traktoreggene vil jeg tro, med sin utsikt utover fjorden. Fine farger og lys, og god komposisjon i begge versjonene. Fint med den røde hytta.
Kunne det ha vært en idé å beskjære originalen noe av himmelen like over det nærmeste fjellet til høyre?
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
Her har du produsert et superflott bilde Agnar
Fantastisk flott idyll
Noe malerisk over det. Her får du frem det aller beste i landskapetpå en utmerket måte
Jostein
Agnar H.
Takk til Hans Rich. og Jostein for hyggelige kommentarer. Har lagt ved en versjon #3 der øverste del av original er kappet noe.
karin s.
Ja dette likte jeg. Fin dybde med eggene som leder blikket innover,og utover mot fjorden og fjellene. Fine farger og skarphet.tror jeg går for versjon 2.
Anders S.
Du verden så praktfullt vakkert!
Utrolig flott perle dette her, tenke å bo og leve her! Må være fantastisk!
Hilsen Anders
Sissel Elisabeth H.
Vakkert landskapsbilde der jeg liker v2 best. Her leder de hvite høyballene oss fra venstre inn i bilde og ned til fjorden. Og at ballene ligger litt til siden virker ryddig. Den høyballen som ligger nokså midt på i de to andre versjonene trekker litt mye oppmerksomhet synes jeg. Flotte farger og god klarhet.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Agnar H.
Takk til Karin, Anders og Sissel Elisabeth for hyggelige kommentarer. Ser flere nevner "fjorden". Jo, mulig det kan kalles fjord, men det en innsjø eller et vann. Eikesdalsvatnet er navnet. Bildet er tatt der en går opp til Mardalsfossen (altså i motsatt retning av det bildet viser) Anbefaler en tur hit.
Vidar Magnus J.
Vakker Vestlandsnatur. Gode farger og fin dybde og utsikt til vannet, det gamle huset i venstre siden lager spenning i bildet.
Walter S.
Joda, Versjon #3 ble bra den, men min personlige favoritt er likevel V2 som har noe ved seg som er vanskelig å definere. Jeg tror det er noe med dybden i bildet som er mere utpreget der. P.g.a. forgrunnen med trærne på venstre siden? Vet ikke.

Uansett, bra bilde som viser natur og årstid (traktor egg) ganske bra! Dype gode farger, Agnar.

Mvh,
Walter

Sissel Kleivdal H.
Et flott landskapsbilde Agnar. Her er flere versjoner å velge mellom. Tror det må bli #3. 'Traktoeggene' gir fin dybde til motivet. Godt lys og gode farger!

Sissel
Geir M.
Går ut fra originalen som har fine kurver ifra høy gresset og de stupende linjene nedover fjellene som leder blikket inn i fjordarmen. Likte godt traktor eggene og det gamle huset som skaper en kontrast om jordbruk til det storslåtte landskapsbilde. Kan bli ett flott vegg bilde dette :)
Agnar H.
Takk også til Vidar Magnus, Walter, Sissel og Geir. Må få nevne objektivet som her er brukt og som jeg liker svært godt. Et 14mm Panasonic Lumix 2.5 (tilsvarer 28mm FF). Knøtt lite, topp optisk og utmerket til landskapsfoto for det som har et M4:3 kamera.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu