Uff, enda et fluebilde...
Eneste skarpe bilde fra makro-turen idag på grunn av den fordømte vinden.
Ble litt fornøyd med dette da fokus traff begge fluenes øyne, slik at fasettene syntes godt. Ellers bare et vanlig fluebilde slik som en million andre.
Utstyr
  • Nikon D800E
  • 105mm f/2.8 os
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Test av hjemmelaget diffusor på Sigma makro-blits.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ingrid Milly L.
Fyddda ! Dette er ganske detaljert og skarpt motiv som kan studeres mot den rolige matchende bakgrunn. mvh. Ingrid Milly
Ragnar S.
Takk :) Var ikke mulig å få noe skarpere idag på grunn av vinden, så stativ for bedre skarphet var desverre utelukket. Var heller ingen muligheter for å løfte speilet, for bildet måtte tas øyeblikkelig da fokus traff innimellom. Ble noen bomskudd idag. Hehehe
Arild T.
Fluebilder blir det aldri nok av da antall arter insekter er på vikende front. Synes du her presenterer en aldeles lekker makro, detaljrik og i et flott lys!

Hilsen Arild
Ragnar S.
Takk for trivelige tilbakemeldinger. Skal innrømme at jeg hadde litt flaks med at fokusen satt såpass som den gjorde mellom vind-rossene her idag.
Lasse S.
Flott bilde dette om enn noe kjedelig forgrunn. Vinden er ytterst irriterende med dybdeskarphet i millimeterklassen, ja!
Ragnar S.
Forgrunnen ble nok kanskje litt tam, men jeg var redd for at for mye i bildet skulle ta vekk fokus på selve motivet. Søkte den ensartede for og bakgrunnen, forsøksvis, for å få en renest mulig makro. Tro meg, jeg har nok av bilder med gress og skrot i forgrunnen, så jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skulle gjøre det renest mulig. Hehehehe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu