Gamlebyen i Fredrikstad
Utstyr
  • SONY DSC-RX100
  • -
  • Brennvidde14.2mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1033131} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Sjarmant gatestubb som du har snittet meget bra og kuttet ut alt uvesentlig, både til venstre og til høyre. Dette gir renslig avslutning på alle 4 kanter og med minimal fortegning.

Velkjent motiv som jeg har avbildet 100 ganger, men ikke sett det slik som du presenterer. Inspirerende godt bilde, Agnar!
:o)

Mvh,
Walter

Agnar H.
Takk til Walter som er lokalkjent her. Fint sted å vandre. Var innom Gamlebyen for et par dager siden etter noen dager i Sverige. Overskyet, så gode fotoforhold. Var befriende å ha med et lite kompaktkamera på tur. Stilte det på grønn AUTO og knipset i vei uten tanke på lukker, blender, ISO etc. I etterkant er rettet opp linjer i ytterkant som hellet kraftig grunnet vidvinkel. Har også fjernet en plastpose som lå der. Var med noe folk til høyre i bildet, de har jeg skåret bort (ser det ble med en liten rød prikk..)
Walter S.
Ja, har man ferie - så har man ferie, og ISO, blender og lukkertider han bare ta fri de også!
;o)
Er helt med deg der. Befriende å ikke tenke teknisk og bare konsentrere seg om det man har i søkeren, skjønt din Sony Rx-100 har vel ikke søker den...?

Den røde prikken ute i høyre kant kan være "den røde damen" som går igjen i Gamlebyen (egentlig hvit, men hun pynter seg vel til sommerferien?), men det som er mere av et mysterium for meg, er hva den sorte golf-ballen foran den røde hvilebenken er...?
:o)

Mvh,
Walter
Agnar H.
Jo, trolig den røde damen Walter. Når det gjelder den mystiske sorte prikken så er jeg mer usikker, men har en teori om at det har skjedd da jeg skulle bruke paint.net til å "maskere" bort den plastposten.
Harald N.
Godt komponert bilete med klare fine fargar og goddybde.

Mvh harald
Agnar H.
Takk til Harald for en godt komponert kommentar med god dybde :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu