Jeg liker det og synes bildet er interessant, men ser at jeg fremdeles har mye å lære teknisk sett.
Utstyr
  • Nikon D7100
  • 17.0-70.0 mm f/2.8-4.5
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetHuset ligger på en bitte liten øy i en Fjord. Med en gang jeg så huset så så jeg en historie, et bilde i mitt hode, og det er dette bildet her, etter redigering i Lightroom.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1033390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Henning S. P.
Meget elegant!

Henning
john-arne w.
Her synes jeg du har truffet godt i all sin enkelhet, synes også bildeformatet passer motivet godt her. Ett godt eks på at ett midtstilt motiv kan gi bra bilde. Motivet her passer også S/H veldig bra. Har du tenkt tanken på og få dette på lerret? Tror det vil passe bra pga strukturen i lerrete. likte dette. Personlig liker jeg ikke signaturen der du har satt den, synes den forstyrre det rolige i betraktningen av bildet, prøv og scrolle slik at den blir borte så tror jeg du ser hva jeg mener. Flott jobbet.

hilsen john...
Hans Rich. A.
Nydelig enkelt og stilrent!
Mvh Hans Richard
Kjell H.
Teknikken som du nevner er ikke avgjørende, noe den skjelden er i ellers gode bilder, og jeg ser heller ikke noe "galt" her i dette motivet. Du har valgt ditt uttrykk. Et motiv som det ble bråstopp ved, trolig på grunn av sin rene enkelhet og den mittstilte komposisjonen med kraftig ramme som avgrenser innholdet. Annerledes og flott synsinntrykk. Eneste minuset er signatureren som forstyrrer i bildeflaten :-)
Roar B.
Enig med Jon - Arne og Kjell, i en slik presentasjon fanger signaturen litt for stor oppmerksomhet. Bryter med den fine roen som ellers preger uttrykket. Utover det en ytterst smakfull presentasjon som fanga oppmerksomheten umiddelbart. Bra !
Jostein W.
Enelt og greit et nydelig bilde. Virker nesten som huset har dukket opp fra, eller befinner seg i en slags mellomtilstand..Skyggene til venstre ødela muligens litt av illusjonen, men pytt. Er forøvrig enig ang signatur, det føler jeg ødelegger en del på alle bilder jeg ser med signatur..la bildet tale for seg selv, profilen din er alltid rett ved siden av:) Men et vakkert bilde
Jan Inge K.
Knallbra minimalisme som ville vært til pryd for en hver vegg! :-)
Monica H.
Tusen takk for alle kommentarer, setter veldig stor pris på at dere tar dere tid til å gi deres mening. Ser poenget med signaturen og helt enig med dere angående det. Likevel når jeg poster bilder på nettet så har jeg alltid med signaturen min, selv om det forstyrrer bildet. Vet at det hjelper lite, de som vil "stjele" bildet gjør det likevel og cropper bildet eller fjerner signaturen, men likevel.... Tanken å få bildet på lerret har slått meg ja, men da uten signatur selvfølgelig :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu