Parallell
Modell: Julie Aurora Therese Trippestad
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde65.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger846
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1033519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.
Dette er kanskje mer et portrett "in natura" enn akt uten at jeg dermed har sagt at bildet er dårlig for det er det jo slett ikke mot sin kritthvite bakgrunn.
Jeg tok en titt på hva du tidligere har levert og fant 3 stk. skikkelig aktbilder der lys, skygge og mørke er brukt på en svært god måte.
"Not my cup of tea" hva foto angår. Men jeg har stor sans for god aktfotografering. Slikt som dette blir mer badestrandbilde tatt i studio for meg - kanskje fordi jeg har praktisert naturisme siden sent -60 tall.
Men rett skal være rett når man ser på tittelen for armene som to parallelle diagonaler skaper jo god spenning i bildet og hennes venstre bøyde ben følger jo også godt opp så komposisjonen står jo "som en påla" som han sa den en gang så eminente turnkommentator Paal Clasen som det ble sagt ble sparket fra NRK p.g.a. alle sine folkevognvitser.
Summa sumarum et bra portrett som jeg vegrer å plassere i akt-klassen. Men "dotten" mangler jo en kategori som Fotosidan.se her - nemlig Naket eller kanskje Naken på norsk..

Roar
Avsluttet .
Et bilde man kan like, det viser en pen kropp på en god måte. Kan være enig i Roars kommentar, en egen kategori for "naken" hadde vært på sin plass, men ellers er et "badestrandsbilde" fra et studio helt greit for meg. Takk - håper du har et par bilder til fra samme seansen å dele med oss etterhvert :-)
Steinar D.
Jeg er helt enig i at det mangler et par kategorier på denne siden her. Jeg synes overhodet ikke at dette passer inn under erotikk heller, så nakent - nude art - kroppsskulptur - eller ett eller annet lignende hadde vært på sin plass.
Linn Å.
Personlig sett syns jeg sånne type bilder selvportrett eller i studio er "tacky".

Men bortsett fra personlig foretrekning, så syns jeg at bildet og motivet i seg selv ser ut til å fungere bra. et veldig typisk "nude"portrett, men du har klart kunsten. Farger, nakenheten og komposisjon sitter etter min mening.

Kunne kanskje vært litt mer høyde under hodet hennes hvis jeg skal pirke. Og symmetrien med armene og det ene benet kan jeg tildels forsvare. Men det overkjører hennes flotte ansikt fullstendig, og med det gir henne litt feil positur.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu