Et gløtt inn i sivet...
ikke akkurat yndig kanskje, men artig insekt å observere adferden til om en tar seg litt tid. Får lett en følelse av hvem som egentlig studerer hvem når jeg gransker disse litt:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-08-15 12:18:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • -
  • Brennvidde280.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1034049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lasse S.
To fine bilder av øyenstikkeren. Bra komponert begge to og fine teknisk. Så står valget mellom ro og enkelhet i originalen, eller det fine krysset og hele insektet i V.2. 2'ern for meg. :)
John B.
Meget bra macrobilde!! Kanskje best i versjon 2??
May-Brith O.
Takk for hyggelige kommentarer, Lasse og John.
magnar p.
flotte motiver disse øyenstikkerne, v2 ble konge !
mvh magnar.
Ivar W.
V2 synes jeg ble knakende god.
Hans Petter S.
Enig med de over, V2 er et bilde jeg liker veldig godt!
Jostein S.
Hei
Flott "dobbelt-dekker" det der
STILIG
Jostein
Roar K.
Tror ikke jeg kan velge bort noen versjon her selv om favoritten nok blir V2 der modellen befinner seg på tegnet for uavgjort som det var på de gamle tippe for uavgjort og 2 for borteseier.kupongene som for lengst har gått i glemmeboka - der man skrev 1 for hjemmeseier, X for uavgjort og 2 for borteseier.
At begge diagonalene går hver for seg mellom kortside og langside samtidig som de krysser hverandre gir god spenning i bildet. At de har såpass stor forskjell på avstanden from til hjørnene ved utgang på nedre ramme plasserer også krysset "farlig" nær det gyldne snitt.
Når det gjelder lys, skarphet, farger og detaljer kunne det vanskelig bli bedre.
Den beskjedne signaturen som glir fint inn i bildet burde være et eksempel til etterfølgelse for de mange som ser signaturen som viktigere enn selve bildet og klasker den opp med digre skrikende typer.

Roar
May-Brith O.
Takk så mye til alle for de fine tilbakemeldingene. Veldig hyggelig. En ekstra takk til deg Roar for de mer utfyllende kommentarer og interessante observasjoner. Dertil artig med den assosiasjonen du fikk til tegnene i tipping:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu