Augustnatt ved elven
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1034224} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trygve B.
Vakkert og en fin kveldsstemning i dette .bildet. Lys og komp er som vanlig utmerket. Jeg set at fuji fungerer bra, det samme med 14 mm. Har et 50 - 140 mm fuji som er lyssterkt over hele området. Anbefales. Utrolig bra i lite lys.
Walter S.
Takk for din alltid vennlige måten å omtale bilden på, Trygve. Ja, Fuji og spesielt denne 14mm'ern har jeg brukt en del i det siste. Kvalitetsglass dette!

Må sjekke opp "din" 50-140mm, men det er sjeldent jeg bruke så lange brennvidder selv.
:o)

Mvh,
Walter
Roar K.
Enkel og grei komposisjon med mye rette linjer innover i bildet og dermed kommer dybden av selg sjøl. Riktignok en linje ut oppe i venstre hjørne også uten at det gjør det minste for komp og perspektiv her. Bare meg som alltid lett får øye på slikt.

Roar
Walter S.
Jeg ventet på den, Roar!
;o)

Like etter at jeg la ut bildet oppdaget jeg linje rett ut i krysset, og tenkte - da kommer nok har Roar til å svinge pekefingeren sin!

Det var så mange linjer i bildet at jeg glemte å sjekke krysset. Men jeg setter alltid pris på din omtal, og pekefingeren også - det er det man lærer av. Takk!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu