Utstyr
  • Nikon D3000
  • AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II
  • Brennvidde55.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1034732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bjørnar P.
Spennende motiv i grenseland mellom konkret og abstrakt. Spennende lyseffekter og mønster. Det er mulig bildet hadde tjent på å være noe mer distinkt. Det kunne vært oppnådd ved noe mer oppskarping, spesielt nær sentrum av bildet. Det hadde gitt bildet en ekstra glød.
Avsluttet .
Bildene dine får tankene mine til å fly… dette også. Kanskje er det vann som stiger over jordkulen – eller kanskje noe helt annet... Spennende bilde!

:) fra Øystein
Sissel Kleivdal H.
Så flott at du finner motivet å være spennende Bjørnar P. Takk for konstruktiv kritikk.

Herlig at bildene mine får tankene dine til å fly Øystein:)

Sissel
Kjell H.
Myke spenninger som kommer best til sin rett gjennom sitt diffuse uttrykk.
Arild T.
Spennende motiv som får tankene mine til å flyte heller fritt. Balsam for sjelen, med andre ord!
Et lite tips som du kan være å se bort fra eller ei: Må scrolle opp og ned for å se hele bildet ditt. Foreslår at du bruker størrelse 1200 X 750, da blir bildet gjengitt på skjermen uten at man trenger scrolle, og får dermed betrakte bildet i sin helhet.

Hilsen Arild
Trygve B.
For meg blir dette en abstraksjon. Og da kan jeg fundere og fundere, se og se, noe forskjellig ser jeg faktisk hver gang. Jeg hadde vel likt om du hadde satt en tittel på bildet. Du har nok hatt en tanke i hodet når du tok bildet og senere har redigert det. Alltid gøy når kunstnere sier litt om hva de har tenkt om sine produkter. Kanskje du kan si litt om det nå, når bildet har ligget ute en tid.
Roar B.
Igjen dette mystiske bakteppet. For hva handler egentlig uttrykket om ? Og hva gjør at så forskjellige tolkninger farer gjennom hodet?
Uten å leite etter fasitsvar, for det finnes ikke, har fantasien ført meg i ulike retninger. Fra det jordnære har jeg bevega meg ut i det ytre rom. Eller via krystallkula som leder blikket motsatt vei, helt inn til eget tankeunivers. Like spennende begge deler, som speilingene og refleksene; gir mer enn nok energi til å la undringen vandre videre.
Avsluttet .
Megetsigende bilde. Kan tolkes som dyster fremtidsvisjon. Interessant.
Sissel Kleivdal H.

Takker alle for spennende tilbakemeldinger.
Det er et bevisst valg å ikke sette tittel til bildet Trygve. Jeg liker at du kan 'fundere' i bildet, Arild la tankene flyte, Roald og Ketil H tolke...
Når det er sagt fikk jeg nok noen tanker i hodet når jeg beveget meg ut i sjøen for å betrakte den rekende garnkulen og dens spill av lys og refleksjoner.

Sissel
Øyvind S.
Livets boble ? kan bli mange tolkninger... tett utsnitt gir ikke mange utveier ! liker utrykk og muligheter !
Øyvind
Sissel Kleivdal H.
Takk for spennende tilbakemelding Øyvind S.

Sissel
Jostein S.
Hei
Interessant med denne boblen som gir assiasjoner, og setter tankene i sving.
Noen ganger svinger det, som forøvrig i livet. Kanskje kan man bare kaste seg med i karusellen!
Jostein
Avsluttet .
Vi har vel alle levd i en boble. Boblen MÅ sprekkes for at det virkelige liv skal få starte. Bånn gass som det heter, boblen må sprekkes, og du fortjener det som venter... Alt kan bare bli bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu