Solnedgang i Trapani
Point&Shoot på vei for å forevige solnedgangen.
Synes selv at det ble et rimelig godt resultat, da jeg på vei til stranden kastet opp kameraet da jeg så den lange skyggen fra fotografen som allerede sto der og ventet.

Lurer på om bildet burde vært beskåret, synes selv bilene på venstre side er forstyrrende.

Anyone?
Utstyr
  • Nikon D810
  • AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger95
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1035905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Henning S. P.
Ingen tvil om at dette er et vakkert bilde. Stemningsfullt.

Det heter jo bildekritikk, så her kommer mine peronlige meninger. Jeg synes det blir litt mye av det gode, det er litt for kraftige farger og kanskje litt mye clairity/oppskarping, som får det til å føles litt unaturlig. Jeg tror bildet ville vært enda mer virkningsfullt om det var noe nedtonet. Angående kutt som du spør om, så synes jeg ikke det gjør noe å ha med moderne elementer som bilene - det gir en følelse av tid. Men bildet er kanskje litt mye sentrert - så en versjon hvor du har kuttet litt i venstrekant kunne sikkert vært interessant å sett.

Uansett så likte jeg scenen og bildet.

henning
Walter S.
Jeg liker bildets dynamikk og farger akkurat slik det er her. Det er klart at det er NOE overdreven saturering, men det er jo også ett av mange verktøy en fotograf har å velge i, i PS-verktøykassa - hvis man liker den effekten.

Derimot tror jeg en lett beskjæring kunne øke bildet "budskap". Siden fotograf + skyggen er bildets hovedobjekt så vil det være naturlig å beskjære noe øverst og / eller på venstre siden. Personlig så ville jeg "ofre" bilene" først og så se på resten...men det er min høyst personlige mening.

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
Godt motiv
Liker skyggeffekten av personen. Virkningsfullt
Jostein
Harald N.
Du har nok fått eit meir intressant bilete enn modellane på bryggekanten. Utsnittet fungerar for meg.

Mvh Harald
Anders S.
Strålende vakkert bilde, flott med skyggen fra han fotografen på brygga. Nei de bila der er no der, og da får man leve med det. Slik er det mange ganger, men det ødelegger ikke bilde.
Hilsen Anders
Knut N.
Varmer deilig i høstværet vi har :o)
Bård B.
Takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Det er alltid inspirerende. Keep up the good work!
1 Kanskje er det litt for mye av det gode. Men kvelden var nå engang slik, og kanskje er det en nybegynner-synd å ville gi mer kontrast og dynamikk enn det som er naturlig?
2 Jeg har forsøkt å beskjære på flere måter for å få bort biler, få bort litt himmel i toppen og forsøkt å få det mindre tungt i senter. Men i mine øyne så fører beskjæringene til at bildet mister dybde. Så da får det forbli slik det er. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu