Morgentåke
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1036637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Vidar Magnus J.
Stemningsfullt og vakkert med morgentåken over vannet, gode farger og fin komposisjon. Den lille øya lager et ekstra blikkfang i bildet.
Sissel Elisabeth H.
Vakkert stemningsbilde. Jeg ville foreslå et kutt like over den diagonale rekken med trær bak øya. Da får du dempet treet til høyre som jeg synes er litt dominerende i toppen. Bilde blir også løftet slik at den fine gløden du har fått frem får mest oppmerksomhet. Når speilingene er så vakre blir det da en fin symmetri i bilde, noe som jeg synes blir topp her. Men smak og behag. Nydelig lys og malerisk utførelse.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hans Rich. A.
Vakkert motiv i et nydelig lys, farger og morgentåke. Godt komponert.
Mvh Hans Richard
Geir K.
Hei.! Flott bilde med god komp og fine farger.
Morgentåken over vannet og det flotte lyset skaper en flott stemning i bildet. Vakkert med speilingen.

Oppe i venstre hjørne er det noe lys som forstyrrer og som lett kan kuttes bort uten at det gjør noe for bilde. Om du kutter i toppen som Sissel foreslår så forsvinner jo den delen. Men er usikker på om jeg ville kuttet helt ned til den diagonale linjen.
Trolig ville jeg heller gjort et kutt i venstresiden og latt treet stå som det gjør og heller tatt et kutt i bunn rett ovenfor signaturen din. Signaturen ville jeg gjort litt mindre og ikke så synlig og heller plassert den i venstre hjørne. Nå synes jeg den forstyrrer for mye.

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu