Rimfrost i november (2013)
Gammelt bilde (2 år) som jeg manglet i en bestemt serie på min Portfolio, og som egentlig underbygger en salgsannonse for nettopp dette kamera - en Nikon D5100
Bilde tatt tidlig om morningen 24. nov. 2013 - før soloppgang, etter en griskald natt (ned til minus 15º) hvor rimfrosten formelig "vokste" opp av gangbrua.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5100
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1037195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lasse S.
Synes du har fått frem den iskalde stemningen godt. Jeg finner bebyggelsen langt mer sjarmerende enn selve brua og synes derfor sistnevnte får litt mye plass. Flott med det varme kunstlyset.
Walter S.
Joda, Lasse. Poenget med dette bilde her, var å vis posisjon hvor jeg var da jeg fotograferte DETTE bildet - http://foto.no/i/654399 - du få heller se på det.
:o)

Ikke særlig gjennomtenkt og seriøst dette her, skjønner du. Halve serien (fra 2 år siden) her er med i en salgs-annonse - http://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=244896 - hvor jeg viser noen bilder tatt med dette kamera og underbygger min mening om dynamikken til denne Sony sensoren på 16Mp som bl.a. sitter / sitter i D7000, D5100 og Sony NEX 5n (tror jeg), en av de mest fleksible og smidige sensorer jeg kjenner til.

Beklager at jeg ikke opplyste om det i underteksten til bildet.

Men det var hyggelig at du kommenterte, Lasse - bare det å få 1 kommentar for tiden er verdt å legge ut et bilde. Skjønner ikke hva som er i ferd med å skje her inne. Interessen ser ut til å dale noe alvorlig...
:o)

Ha en fin fredags-kveld - og takk for kommentaren!

Mvh,
Walter
Lasse S.
Ja, DET bildet var helt nydelig, Walter. :)
Trist at det er laber interesse her for tiden. Få, men en del gode, bilder og dessverre enda ferre kommentarer.
Vidar Magnus J.
Kjenner selv til å stå på kalde vintermorgener over elvesno med iskalde fingre og fotografere, men det blir ofte gode resultater av det. Morgen og kveldslyset gir ofte det beste lyset og skarpheten.

Godt lys og fint teppe av frost på brua. Fin og stille stemning før byen våkner til liv. Lyset faller godt på de gamle bygningene langs elva.
Harald N.
Her formidlar du kulden med blå minusgrader, godt komponert og eksponert.

Mvh Harald
Svein Wiiger O.
Flott lys og flotte farger. Du har mange fine bilder fra Fredrikstad, Walter.
Walter S.
Takker også Vidar Magnus, Harald og Svein, for hyggelig omtale i kommentar - takk for at dere gidder å bruke litt tid på og skrive ned noen ord!
:o)

Mvh,
Walter
Jørn Ø.
Har selv et d7000 som fungerer fantastisk, selv om mp monsteret d800 blir med oftere.
Mp hysteriet har gått for langt..lenge. Mann vs maskin,mann vinner;)
Skarpt som fy!
Walter S.
Takk til Jørn Ø. for forståelsesfull kommentar. Joda, Megapiksel-racet fortsetter og vi lar oss rive med. Alt blir så MEGET bedre med mange Megapiksler...
;o)
Fra spøk til revolver - 16Mp er som regel nok til det meste.

Mvh,
Walter
Sissel Elisabeth H.
Her går de kalde og varme fargene så utrolig godt sammen. Bitende kaldt men allikevel lunt med lysene fra butikker ol som byr oss inn i varmen. Linjene i broen gir oss dybde og bildekvaliteten er like klar som vintermorgenen. Flott!

Mvh,

Sissel Elisabett
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu