Tindholmur #2
Bildet er tatt med min 70-200 linse, dessverre er det ikke mulig å stå landfast veldig nært denne utrolige øya, uten å risikere liv og helse.. Det er landfast område rett til venstre for øya..prøvde, bare så det er sagt. Laaaang gåtur i relativt lett terreng, men så kom den siste biten da.. For de av dere som har fulgt meg og mine bilder vet at jeg driver med relativt halsbrekkende ting i fjellet, særlig vinterstid. Men her ble risikoen for stor. De ved destinasjonsselskapet sa at det skulle gå, men der ble de nesten en turist mindre på øya.. Bratt og gresskledt og ingenting å holde seg fast i dersom man falt..og fallet ville bli langt! Med hjertet i halsen prøvde jeg de første 200 meterne, men så snudde jeg meg forsiktig når jeg innså at de neste 500 meterne var enda verre! Neste gang tar jeg med meg fjellklatrerutstyr;)!

Dette bildet tok jeg på trygg grunn, rett ved veien på andre siden av fjorden..
Bildet inngår i albumet Færøyene -
Utstyr
  • Nikon D600
  • 70.0-200.0 mm f/2.8
  • Brennvidde85.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1037480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Egon Ø.
Meget særpræget natur i et svagt, men yderst stemningsfuldt lys. Storslået fjeld der slutter med de mange "spir" op mod himlen.
Lidt halo i kanten rundt om fjeldet, men jeg "lever" med det :-)
Hilsen Egon.
Hans Rich. A.
Spesiell og flott øy du viser oss, og som alltid i et nydelig lys. Trodde først det var en skarv på en av spissene, men det er det vel ikke?
Godt du kom fra det med helse i behold. Enkelte motiv kan være en stor utfordring, men ikke verdt å ta unødige sjanser.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Meget spesiell fjellformasjon og pent lys. Fin himmel. Bildet oppleves som noe venstretungt. Et bilde uten øya tog skjæret til høyre hadde gitt en bedre balanse.
Arvid O.
Hei.
Majestetisk den toppen der ute i havgapet.
Fint landskapsbilde i lekkert lys.
Arvid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu