Ruin i Visby
Dette er fotografering jeg kunne ha gjort mye mer av, men bosatt i Nord-Norge er det få bygg av interesse å ta bilder av, og i alle fall av lignende ruiner som dette. Tok flere bilder herfra, og i andre nærliggende ruiner. Til dette passer min 14-24 mm fra Nikon perfekt. Bildet er tatt med en (lang) eksponering.
Bildet inngår i albumet Gotland -
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikon 14-24mm f28
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/9
  • Lukker187s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1038265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anders S.
Hei!
Utrolig bra og spennende bilde, flott komposisjon som fungerer helt supert. God dybde og spenning i bilde, spesielt vinduene.
Supert!
Hilsen Anders
Bjørnar P.
Spennen arkitektur som er godt gjengitt gjennom ekstrem vidvinkel. Synd med husene som stikker fram i åpningene. Kunne vært unngått ved et lavere standpunkt, men kan også klones vekk i ettertid.
God teknikk.
Signaturen er for dominerende, og strengt tatt overflødig i denne sammenhengen.
Fred Åge H.
Takk for fine kommentarer;)! Bjørnar; enig med signaturen! Også enig med husene, men bruker Photoshop så lite at det er en skam.. På slike bilder ville det vært perfekt å brukt Photoshop. Kunne tatt et lavere standpunkt, men da måtte jeg ha lagt meg ned på bakken for å se i displayet på baksiden! Her ville det gjort seg med et display som kunne vært bevegelig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu