Fyrtårnet..
Et fantastisk sted på Færøyene, som krever egen ferge..og en spasertur;)! For å ta bildet fra den vinkelen var det passe luftig også..! Ikke noe sted man ønsker å begynne å gli på gresset..
Bildet inngår i albumet Færøyene -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 14.0-24.0 mm f/2.8
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/13s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1038318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ebba T J.
Her stemmer lyset, komposisjonen og fargene. Flott!
Trygve B.
Et bilde som bør få stor oppmerksomhet. Motiv, vinkel, lys, helt perfekt. Dette fortjener du stor ros for. Takk for visning.
Oddvar S.
Perfekt komposisjon i et spektakulært landskap.
Arvid O.
Hei.
Luftig og spektakulært.
Komposisjonen er god,eksponeringen likeså.
Men ville foretatt et kutt nede på 6-7cm av det uinteressante og uskarpe gresset.
Arvid.
Sissel Elisabeth H.
Fin dramatikk i bilde og et herlig sug. Flott med tåka som tvinner seg rundt toppen. Friske farger og et nydelig lys. Vakkert.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Harald N.
Knallfoto dette Fred Åge.

Mvh Harald
Kirsten H.
Henger meg på applausen.......Bravo!
Jostein S.
Hei
Dette er mesterlig utført
Jostein
jon b.
Støtter ett kutt i bånn, men bilde er helt fantastisk flott!
Mvh.
Jon
Bjørnar P.
Et spektakulært syn. Må ha vært en flott opplevelse å være der. Veldig flott lys, som er godt fanget. Godt komponert og eksponert.
Litt småplukk på et ellers flott bilde:
Forgrunnen kunne med fordel vært noe skarpere.
Stusset litt over kamerainnstillingene. At du ikke ville bruke lengre lukkertid enn 1/13s selv med ekstrem vidvinkel forstår jeg godt, forutsatt at du ikke hadde god støtte. Det forklarer hvorfor du ikke brukte større nedblending. Samtidig ser jeg at du brukte 100 ISO, og med et D800 kan du jo bruke langt høyere ISO uten merkbar bildestøy. Personlig ville jeg derfor valgt høyere ISO, eksempelvis 800, og f/16. Jeg ville da fått 1/26s, noe som er mer betryggende enn 1/13s. Sannsynligvis ville jeg gardert meg med enda høyere ISO og tilsvarende kortere lukkertid også.
Ville rettet opp den kraftige fortegningen på fyret i ettertid.
Anders S.

Du verden!
Praktfullt og storslått!
Hilsen Anders
Fred Åge H.
Takk for så mange flotte kommentarer! Det er 99% ros, og det som går på kritikk er først og fremst forgrunnen. Det er forståelig, men selv liker jeg den godt. Vi var fire fotografer sammen, og vi løste oppgavene våre på forskjellige måter, og slik vil det alltid være. Jeg har ingen problemer med å se at noen ville gjort dette annerledes, det er noe av det fascinerende med fotografering. Noen spør meg om det ikke er dumt å ta med flere på fototurer, at vi får de samme bildene. Men slik blir det aldri. Vi er på samme stedet ja. Men uttrykkene er som regel helt forskjellige, og det starter allerede i det vi setter ned stativet (eller lenge før..i valg av kamera/objektiver/filter/trening osv osv).. Noen foretrekker å trekke ut alle føttene på stativet og stå oppreist. Selv ligger jeg her i så mye saueskitt at både jeg og sekken og det meste var helt nedgriset og måtte vaskes så godt det lot seg gjøre med våtserviett.. Kameraet er så nært bakken at det nesten berører gresset.. Slik jeg nesten alltid gjør det, denne gang var det praktisk pga vinden bak meg. Den kom uhindret fra et sted mellom Island og Norge..og jeg hadde okkupert ei strategisk sauegrop for å beskytte meg mot elementene..
Hans Rich. A.
Det meste av ros er sagt til dette flotte bilde. Motivet er storslått, og det samme kan sies om fargene og lyset, og med de fine skyene.
Mvh Hans Richard
Geir M.
Nydelig komp og dynamikk i bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu