Zodwa
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Åh.. Nydelig bilde!

Menneskene på bildet er så levende, i motsetning til så alt for mange bilder som er oppstilt. Godt med levende bevegelser på barna. Flott, litt rotete bakgrunn som passer godt til resten av bildet. Flott kontrast med den omo-colour-hvite t-skjorta til det mørke ansiktet. Liker kompen godt også.

På dette bildet liker jeg at det er såpass uskarpt. Effekten med bevegelse gjør bildet, som allerede nevnt, veldig levende. Men tror bildet hadde blitt enda bedre hvis ansiktet til jentungen i sentrum hadde vært skarpt. Er litt usikker. Førsteinntrykket er i hvert fall det, men krangler litt med meg selv.

Mmh.. Godt bilde uansett. Skummel effekt, ettersom bildet gjør at jeg får lyst til å reise. Ja, nok ros her kanskje.. Klarer ikke å komme med så mye negativt jeg, så det får andre ta seg av. Hvis det trengs da..?!?

:-)

_margrete_
Kristoffer R.

Liker uttrykkene her -- man kan lese masse ut ifra øynene til disse barna. Uskarpheten og 70-talls-fargene gjør seg godt og skaper et dokumentarpreg. Panoramautsnittet passer også godt.

T-skjorten til jenta i midten er helt utbrent, og dette trekker vekk mye oppmerksomhet fra resten av bildet. Ellers var dette stilig!
Lene H.

Takker for kommentara :)

Ioannis L.

Herlig bilde!
Kommentaren til Margrete dekket det så praktfult!

Tror kanskje scanningen og/eller komprimeringen kunne vært utført litt bedre, men uansett et vakkert arbeid! :)
Tor Erik S.

Et godt bilde!!
Liker spesiellt effekten av at bilde ikke er helt '' teknisk strøkent ''.
Dokumenterende og sterkt.
Bra!! M.v.h. TE
Christer B.

Fin liten dokumentar.
Tror jeg ville foretrukket alle 3 personene i fokus, hvertfall jenta til høyre. Skjønner poenget med litt bevegelse og uskarphet, men får det ikke helt til å funke her. Tror også dette gjør seg godt i svarthvitt.
stå på!
Lene H.

det er veldig morsomt å høyre at det er eit dokumenterande bilde, for det har eg aldri tenkt på før...
Dette var nabojentene mine når eg var på besøk med nokre vennar i Sør Afrika. Bevegelsen er i bildet fordi eg gjekk mens eg tok det. Skulle egentlig berre huske dei store grønne hårrullane som jenta til høgre har i håret. Så likte eg bildet veldig godt når eg fekk det framkalla, og valgte derfor å legge det inn. Takk for respons. Skulle ønske bilde var klarare sjøl, og får prøve å står i ro neste gang eg skal ta bilde av dei :) For eg skal besøke dei igjen :)

-L
Torbjørn S.

Du har god kontakt med jentene og et fint motiv. Uskarpheten blir ødeleggende for meg her. Regner med det er papirbilde som er scannet, så mulig det er der det har oppstått. En del utbrent, noe som blir litt dumt i og med at hvit t-skjorte og begyggelse går i ett. Uansett, et fint minne fra Sør-Afrika. S/h-tanken virker spennende.

TS
Kristoffer L.

Bildet er strålende både i farger og gråtoner. Jeg liker spesielt blikkene, de er så umiddelbare her. Alt har sin rette plass, de tre foran, mannen som akkurat snur seg og ser på deg, husene bak og skikkelsene som kommer gående. Den spesielle uskarpheten langs ledningene, og den skimrende følelsen av stolpene er veldig, veldig bra.

Blandingen av dette umiddelbare, og det skarpe og uskarpe, hever etter min mening bildet ditt til topps.

- Kristoffer
Lene H.

:) Takkar for all ros og kritikk!

-L
Lene H.

Spørsmål til dei som har kommentert dette med scanning:

HAr dokke nokkre konkrete tips til korleis ein skal gjere dette for å få eit best mogleg resultat??
Veit det er leenge sidan nokon kommenterte dette bildet, men dersom nokon er innom, så blir eg veldig gla for svar :)

Lene
Avsluttet .

Dette likte jeg jævlig godt!! et virkelig levende bilde..
Det er lettere å svare på ditt spørsmål med litt mer info.
ellers kan du legge inn spørsmålet under diskusjon.
Bildet er kjempe godt!! (kun synd med den utbrente t-sjorten)

Mvh
Mikal §trøm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu