Motlys
Av og til må man bar "skyte" rett mot solen - slik som her - under dagens Julemarkedet i Gamlebyen, og da blir det ofte et sjansespill med flares og andre utilsiktede følger, men stemningen i bildet ble faktisk slik jeg så motivet med mine øyne, der og da - og det er jeg glad for!
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde28.9mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1039506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Hans Petter S.
Ser at du har skutt rett i mot sola her ja, men du klarer deg godt! Synes spesielt du får fint lys på husveggen og selgerne som sitter der. I store deler av bildet får du også fine farger! Tross utfordringene, synes jeg dette ble bra! Ser du legger det under "Utstyrstest", det er jo artig å teste ut litt!
Skulle gjerne hatt litt snø i dette bildet da, men det kan jo ikke bestilles....
Walter S.
Ja, grunnen for at jeg legger det under Utstyrstest er jo at det ikke passer inn i de andre kategoriene. Og, det ER jo faktisk et forsøk bare, for å se hvordan objektivet og sensoren på Fuji'en takler dette - altså, ikke så seriøst.

Takk for at du omtaler bildet og takk for dine tanker, Hans Petter!
:o)

Mvh,
Walter

P.S.: Før så ville jeg ikke ha lagt ut en slikt bilde fordi himmelen jo er total utbrent, men det ER jo ikke himmelen jeg ville fotografere her da, men resten av scenen...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu