Den blå timen..
Spanstinden (Lavangen kommune) er 1457 moh, og på grunn av dets plassering er det et fjell som ofte får tidlig snø. I en svært snøfattig forvinter så langt, så var det likevel nok snø til at utålmodige toppturentusiaster fikk denne sesongens første topptur sist helg. Undertegnede har som vanlig tyngre enn oppakning enn alle andre.., og hadde også stativ med meg på denne turen. Man kan jo aldri vite hva som dukker opp, hvordan lyset blir.

Den blå timen.., og utsikten fra Spanstinden mot Lavangsfjorden er jo ikke så verst! Her er det mange fjorder i bildet, og mange fjell. Bildet er satt sammen av fem vertikale bilder, tatt med mitt Nikon 24mm f1.4 objektiv.
Bildet inngår i albumet Topptur -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1039658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kirsten H.
Veldig bra arbeid du har utført her. Bravo!
Ulf Erik A.
Syv prestegjeld ser du fra Spanstinden, Andøya lengst ut, Hinnøya, Senja på denne retninga. Snur du kamera, ser du mot Sverige og den berømte Lapporten (krever kikkert). Flott fanget.
Hans Rich. A.
Hva annet kan jeg si - mektig fjellkjede i en like mektig utsikt, godt presentert!
Mvh Hans Richard
Jan Inge K.
Vakkert! Blåtimen har absolutt sin sjarm...:-)
Arvid O.
Hei.
Vakkert panorama fint foreviget av en god fotograf.
Arvid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu