Spent på å høre hva folk syns om dette. :o)
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF NIKKOR 28-80mm 1:3,5-5,6 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ivar K.

Hallo Egil.
Jeg vet ikke helt hva jeg skal kommentere. Jeg vet ikke hva du prøver å få frem, og jeg får ingen øyeblikkelige assosiasjoner. Hva vil du få frem?

Maskiner vs. natur? Bildet trenger nok en liten forklaring. I alle fall i mitt tilfelle.

// ivarkvaal
Egil E.

Kjenner jo ikke temaet her, men som ett svakt abstrakt enkeltstående motiv, så klarer dette å fange interesse. Men en kunne tatt seg tid til å fjerne litt rusk og pressantert det skarpt, med levelsspaken dratt godt til høyre, tror at slike motiver kler litt god fargemetning. Uansett, det trigger fantasien.
Avsluttet .

Det var et eller annet veldig fengende ved dette bildet! Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det.. Ordinært og originalt på samme tid.
Avsluttet .

De rene flatene og fargene, samt formene både på skyer og de industrielle elementene i bildet gir meg assosiasjoner til surrealistiske maleri, og særlig til S. Dalì's verk. Jeg liker komposisjonen og bildets uttrykk, men som nemt kunne det vært noe skarpere.
Unni
Ingvild B.

Likte dette surrealistisk...
Kjetil N.

Finfin komp med gode farger. Litt rotete med den personen(?) helt nede ved bildekanten til høyre. Kunne tenkt meg litt mer skarphet på ''thingy-mi-wingyen''.
Fred S.

Veldig ''Salvador Dali'' dette, Egil , kunne også ha vært egnet som cover til et gammelt Pink Floyd-album. (minner meg av en eller annen grunn om coveret til ''Wish you were here'' ) Absolutt spennende, i alle fall. Jeg synes også at den ørlille personen kom for tett inn til billedkanten, men absolutt severdig, og næringsrik ''mat'' for mye tankeflukt.

vh fred
Espen Stranger S.

Utrolig morsomt at flere har tenkt Salvador Dali -- tenkte på det da jeg så thumb'en. Kunne vært fint med bedre skarpe på forgrunnen.
Kristian F.

Meg tenkte også Dali da jeg så tumb'en, men likheten var størst der...
Tja - ideen er god - men det er enkelte ting som ikke er helt på plass - som flere har påpekt...
Blokka og filteret eller hva det nå er bidrar til dali-assosiasjoner, mens den lille mannen fører også meg til Pink Floyd - som FS har påpekt - men jeg tenket mer i retning The Wall, Animals eller til den siste musikkvideoen: High Hopes fra The Division Bell...
Nuhvel - det fototekniske:
Savner bare skarphet på tanken (eller hva det nå er), og at den (tanken) kanskje ikke tok så mye av billedflata.... Mannen burde helt klart fått litt mer luft, for det er kanskje den mest spennende detaljen...

Dette blir bra det :)

Mvh

Kristian
Egil H.

Hei, så gøy at mange hadde en mening om dette. :o) Mannen så jeg desverre ikke da jeg tok bildet - jeg var for opptatt av å jobbe med utsnittet - men hadde jeg sett han skulle han fått den luften han fortjener. At den fremste ''dingsen'' ikke er i fokus er bevisst - jeg la fokus på den tingen som henger i lufta over for å gjøre det hele litt mer kaotisk. Jeg prøvde å få til et bilde som var både vilt og ryddig på samme tid, og det tror jeg gikk... :o)
Tarjei Ekenes K.

sprekt komponert

ser ut som et lite snabeldyr på tanken
skulle gjerne hatt den skarp også

kanskje litt mer luft på venstre
og fjerne det som stikker inn fra høyre

fett sett

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu