Utenfor mølla i Askim
Spennende atmosfære utenfor Mølla i Askim
Utstyr
  • NIKON
  • 18.0-200.0 mm f/3.5-6.3
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1042707} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Henning S. P.
Stemningsfullt med det gule lyset mot de blålige skyggene. Man får liksom inntrykk av at det er noe som skjer uten at man får innsikt i det, og det synes jeg er bra.

Henning
Toril S.
Hei Henning,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så interessant å høre at du synes det om lyset, den følelsen var litt den jeg håpet på å få formidlet, så det var gøy å høre.

Hilsen Toril
Sissel Kleivdal H.
Enig med Henning S. Farger, lys og skygger er stemningsskapende. Som om noe ikke 'tåler dagens lys...' Et bilde som fanger interessen.

Sissel
Toril S.
Hei Sissel M,
Så hyggelig å høre, tusen takk for kommentaren din! :D Kjempegøy å høre at jeg har fanget en spenning i bildet gjennom bruk av lys og skygger, veldig moro å høre! :)

Hilsen Toril
Harald N.
Spennande kubistisk bilete med god fargebruk.
Mvh Harald
Øyvind B.
Hei ble bra dette Toril. Et bilde som gir en litt spooky stemning, og overlater til betrakteren av bildet hvilken følelse man legger i det. Må tilføye at jeg likte fargene og det grovkornede utrykket. Mvh Øyvind
Pål M. S.
Selv en lastebilhenger kan være verdt og forevige, noe dette er et godt eksempel på. Som Henning sier, får følelsen av at "noe er på gang". Flott lys og velkomponert.
Godt jobba:-)
Toril S.
Hei Harald,

Tusen takk for hyggelig kommentar! :D

Hilsen Toril
Toril S.
Hei Øyvind,

Tusen takk for fin tilbakemelding Øyvind! :D Så hyggelig å høre at du likte fargene og uttrykket. Veldig moro å fotografere uvante motiv, som man oftest ser forbi, så gøy å høre at det ble en spooky stemning.

Hilsen Toril
Toril S.
Hei Pål,

Tusen takk for tilbakemelding, veldig hyggelig å lese :) Sant som du sier, selv en lastebiltilhenger kan bli spennende, viktig å "se" rundt seg, ting man tar for gitt at er der, kan plutselig lage et utrolig bilde. Var spent på hva andre ville synes om tilhengeren min, så dette var hyggelig å høre! :D Takk igjen!

Hilsen Toril
Berit A.
Spennende og veldig flott lys/skygge i bildet ditt. Jeg ble veldig nysgjerrig på hva som skjer her, men får vel fortsette å være nysgjerrig. Liker de litt røffe fargene her. :)
Jostein S.
Hei
Spennende atmosfære, og ikke minst, SPENNENDE LYS
Det er lyset som skaper bildet synes jeg
Fin setting med de ulike valører som skaper spenst og spenning
Jostein
Toril S.
Hei Berit,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! :)
Hilsen Toril
Toril S.
Hei Jostein,
Tusen takk, sette pris på dine tilbakemeldinger! :)
Hilsen Toril
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu