Havets kraft
Bølgene i kjølvannet av stormen "Tor" bryter over moloen på Ferkingstad på Karmøy.
Utstyr
  • Nikon D7100
  • 70.0-200.0 mm f/2.8
  • Brennvidde145.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1042929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut N.
Oj, snakk om i rette øyeblikk!! Mektig.
Øyvind B.
Enig med Knut. Bølgene her er ikke ekstreme men skyene går synkront så man får en effekt av at været er mer ekstremt en i virkeligheten. Personen til venstre i bildet gjør veldig mye for komposisjonen. Nøytralt redigert med fine naturlige farger. Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Oi, dette hadde en usedvanlig kraftfull effekt
Jostein
Harald H.
Flott og dramatisk bilde. Først med målestokken (=personen til venstre) ser man hvor svært dette er. Kanskje ville jeg julset litt og fjernet måken?!
Geir B.
Skyer? Hvilke skyer? For meg ser det ut som vann alt sammen.
Torstein N.
Takk for gode ord, folkens. Og riktig observert, Geir. Her er det ingen skyer i bølgesprøyten, med unntak av de mørke bak åpenbart. Det var overveldende bølger som slo inn på dette tidspunktet. Beveget med noe nærmere fotografen på bildet etter hvert, men da hadde ting roet seg noe ned. Men glad han var der, fungerte utmerket som "fyrstikkeske" :)
Geir B.
Hei Torstein, Jeg er glad du ikke var nærmere enn dette. Det er mange som i sin iver etter å fange et blinkskudd blir tatt av bølgene. Og mot disse kreftene har vi ikke mye å stille opp med.
MVH
Geir
Torstein N.
Åpenbart, Geir. Jeg har dyp respekt for disse kreftene. Når det er sagt var både jeg og fotografen på bildet, på svært trygg grunn. Fotografens nærhet til kreftene blir forsterket av zoomen min. Han var veldig mye nærmere, men aldri fare på ferde. Når det er sagt har jeg sett folk ute på selve moloen der før - under mildere, men dog vel så heftige og farlige forhold. Det er dessverre ikke alle som forstår uforutsigbarheten til storhavet.
Geir B.
Ja, sant det du sier. Det kan komme en bråttsjø. Ikke alle bølger er like store eller like små. Plutselig kan det komme en som er mye større.
Hans Rich. A.
Ja du verden, her var det heftig. Personen gir god dimensjon til den svære bølgen.
Mvh Hans Richard
Oddvar S.
Et fantastisk kraftfullt bilde. Har aldri sett maken til sjøsprøyt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu