Sørlandet på Hvaler
Byttet til meg en slik Fujinon XF60mm f/2.4 R og måtte selvfølgelig prøve og teste (helt uhøytidelig!) det ut under en kort tur til Skjærhalden. Solen skinte på Hvaler, men filtrert gjennom et ganske tett lag med dis ga det et merkelig lys med nesten lyserød snø på bakken og uvanlige pastellfarger på himmelen.
Bildet inngår i albumet Utstyrstest: - Tester ut kamera / objektiv
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon XF60mm f/2.4 R
  • Brennvidde60.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/600s
  • Nei
  • AnnetJPEG tatt på frihånd - ISO = 400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1043419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Carl Jørgen R.
Fine detaljer i dette bildet. Tett og rikitg beskjært.
Avsluttet .
Idyllisk landskap, fint gjengitt med det spesielle lyset du beskriver. Jeg er imponert over hvor elegant du greier å gjengi lys av ulik karakter med de forskjelligste fargetemperaturer. mvh Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Flotte hus, hvor jeg er spesielt svak for sveitserhuset. Og trærne var jo veldig dekorative. I likhet med Kjell Øyvind er jeg imponert over hvor godt du treffer med fargegjengivelsen er hver gang.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Hjertelig takk for kommentar, Carl Jørgen, Kjell Øyvind og Hans. Dette var ikke så meget seriøst fra meg, måtte bare ut og prøve ut objektivet. Er vanligvis en "vidvinkel-fotograf", så dette var nytt for meg. Kaldt var det også, så turen ble ganske kort!
;-)

Mvh,
Walter
Erik L.
Flott utsnitt og et godt formidlet lys. Sylskarpt som vanlig og ettersom det er en test, så leter jeg etter feil. Finner ikke engang bittelitt CA, så du slipper nok en gang feilfritt gjennom, Walter :)
mvh. Erik
Walter S.
Takk til Erik for fornøyelig kommentar!
:-)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu