Amazing Rondane
Utstyr
  • Nikon D800
  • Nikkor 16-35 mm f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1043581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Agnor B.
For det første. Vakkert landskap. Jeg får inntrykk av litt skjev horisont, men det er mulig det er jeg som er skjev. Jeg synes også fargene er for intensive. Ja, de er vakre, men kanskje too much. HDR / multi eksponeringsbilde med litt for mye gradering av himmelen. Foruten de små punkter, synes jeg bildet viser et vakkert landskap. Men ikke noe ekstraordinært. Intet vondt ment.
Avsluttet .
Min vurdering er at bildet på en utmerket måte gir en beskrivelse av dette vakre landskapet. Det er sikkert ikke ekstraordinært, men det skal da også litt til å finne så mange ekstraordinære fjelllandskap i fjellandet Norge.For øvrig er det min oppfatning at motiver absolutt ikke må være ekstraordinære for å kunne gjengis, Jeg oppfatter kanskje forgrunnen som litt overeksponert. For øvrig oppfatter jeg fargene som markerte og kanskje sterke, men likevel troverdige. Jeg oppfatter også komposisjonen som bra. Alt i alt synes jeg bildet fortjener positiv omtale. mvh Kjell Øyvind
Geir B.
Hei Ermedin, Veldig bra landskapsbilde. Sterke farger, men som Kjell Øyvind sier, troverdige. Det er sånn vi opplever en høstdag i fjellet når sola skinner. Jeg er ikke sikkert på om dette er HDR. Den himmelen kan man få til med et pola-filter.
Jeg synes komposisjon og utsnitt sitter veldig bra. Dette er norsk natur gjengitt på en flott måte.

MVH

Geir
Øyvind B.
I mine øyne er og blir dette et fantastisk flott bilde av nors fjell-landskap på sitt aller vakreste. Ikledd høstfarger. Ikke uvanlig fargemetting utfra bruk av som foreslått her, pola-filter. Da blir himmelen så blå og ser på overgang fjell-himmel at det ikke er tilføyd unødvendig mye kontraster. Supert! Mvh Øyvind
Hans Rich. A.
Vakkert motiv med flotte høstfarger i velkomponert bilde.
Mvh Hans Richard
Rune J.
et av norges mest ikoniske fjellmotiver; Atnasjø med Rondane-massivet i bakgrunnen, fotografert fra Sohlbergs plass, der Harald Sohlberg malte "Vinternatt i fjellet". Høstfargene er troverdige, forgrunnen en anelse overeksponert, som også andre påpeker.
Ermedin I.
Takk for hyggelige kommentarer. Hilsen Ermedin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu