syng vind i skog
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-03-02 13:32:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D3000
  • Tamron AF 18-200mm f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical (IF) Macro (A14NII)
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Øyvind B.
Hei temmelig dystert dette. Bli borte i mengden. Se lyset i mørket. Kan tolkes mange veier dette bildet, og det er det jeg liker godt med bildene dine. Mvh Øyvind
Avsluttet .
Kreativt og spennende. Her får både tanker og følelser incentiv til å arbeide og vurdere. Jeg liker slike stemningsbilder hvor man opplever at ikke all informasjon blir gitt til betrakteren som derfor må kunne bidra litt selv. Glimrende behandling av lyset . vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jostein S.
Hei
Et bilde med "mystikk" i
Synes det blir "tungt", men det er nok med hensikt og hører med i bildets setting
Virker som noen beveger seg fra mørket og frem i lyset, og dermed før bildet et lettere preg
Jostein
Anders S.
Jeg liker stemningen og følelsen som dette bilde gir meg. Mystisk og spennende, lysbruken er imponerende. Du ser bakken i fremkanten av bilde og hele veien til person, som står i dette ukjente grenselandet og skimter ut på verden der ute.
Meget bra!
Hilsen Anders
Roar K.
her tror jeg at jeg ramler ned på V2.
Jeg har sjøl en gang presentert et bilde med tittelen "og bakom ligger lyset" tatt gjennom granskogen med lyset fra kveldsola gjennom granene.
Her kunne du brukt en liknende tittel for motlyset ligger bak og legger forgrunnen med granlegger og modell i silhuett.
Nå mens jeg lente meg bakover og betraktet bildet satt jeg tilfeldigvis og slo en finger mot musa og plutselig ble bildet lyseblått. Bare nevner det for det ble faktisk en fin versjon det også.

Roar
Toril S.
Hei Sissel,
Spennende bilde, ser nokså skummelt ut og man undrer seg hvem som står og lusker bak trærne.
Hilsen Toril
Kjell H.
V2 for meg fordi det skaper litt mere rom i en spennende forestilling. Hva det er som foregår er jeg usikker på, men det er det mulig å gruble mere over ut i fra eget hode. Motiv som ikke umiddelbart gir svar, men som vekker interessen, og som kanskje må modne litt i ens egen bevissthet er noe jeg liker. Bra!
Hans Rich. A.
Undring og mystikk hvor man kan følge det fine lyset i skogbunnen mot person, spesielt i originalen, har mye å si for bildet slik jeg ser det. Den mørke skogen rundt underbygger denne mystikken.
Mvh Hans Richard
Oddbjørg R.
Jeg velger å tolke at personen går fra det mystiske, skumle og tunge, og inn i lyset..... Et bilde med mange tolkninger.
Hilsen Oddbjørg
Arild T.
Et bilde med sjel, noe som berører en, men det er vanskelig å si hvordan og på hvilken måte. Kommer personen inn fra lyset eller er han på vei ut av mørket og inn i lyset? Uansett så sitter jeg igjen med et noe guffen følelse. Nok en gang klarer du å berøre oss gjennom dine bilder, og det er vel det du først og fremst vil, vil jeg tro?


Hilsen Arild

Ole Arne S.
Flott utrykk og bilde her Sissel, med sterk mystik og dyster stemning..
I mitt syn er det to varianter av tolkning her..
1. Her er det en person som virkelig har hvert i en dyster og mørk verden, og som nå faktisk er på vei inn i lyset og en bedre fremtid..
2. er faktisk motsatt, at hun kommer fra lyset og er vei inn i en mørk fremtid uten håp...
Det er jo sån livet er, går i bølgedaler og veksler mellom lys og mørke...
Går for V2 her Sissel..

mvh
Ole Arne

Geir F.
Spennende bilde med rom for tolkninger. Flott kontrast mellom lys og mørke. Ypperlig komposisjon. Slutter meg til Ole Arnes tolkninger. Synes versjon 2 var klart best da en får litt mer kontakt med personen. I tillegg får lyset en litt mer dominant rolle. Bra!
Geir
Trygve B.
Som vanlig, høy kreativitet over også dette bildet. Du skaper din egen stil, og det må du ha honnør for. Lys og mystikk er utmerket her. Et bilde som man ikke blir ferdig med. Du imponerer.
Avsluttet .
Møt frykten, eller så blir alt bare værre. Gjør man det ikke vil man leve i fortiden for evig og alltid. Fremtiden er så veldig mye mer lys og positiv :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu