Vinter morning
Skulle ta meg en fjelltur lørdags morning og kamera er alltid trofast med
Utstyr
  • NIKON D80
  • Nikon AF-S DX 18-70
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044711} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Nils Christian S.
Et meget vakkert landskapsfoto.
Snøen ble kanskje litt i blåeste laget på min skjerm, men motivet er topp!
Therje C.
kjekt du likte det Nils Christian, Er relativ ny i bruk av lightroom så er helt i lærefasen når det kommer til å justere fargene så når jeg denne gangen har justert for litt blåere himmel har det nok dessverre gått utover snøen.
Bjørnar P.
Fint komponert og med god dybde. Fin skarphet fra forgrunn til bakgrunn. Fargene, inkludert snøen, er innenfor grensene til troverdig.
For dypere blått på himmelen er det ofte lurt å øke fargemetninga (saturation eller vibrance). Selektiv justering av himmelen ved hjelp av en maske er en annen mulighet, men det krever en del trening for å bli troverdig.
Avsluttet .
Vakkert landskapsbilde med fint lys og fine detaljer, usedvanlig fin skarphet og fine detaljer gjennom hele bildet. Litt blåstikk i snøen er vanskelig å unngå men kunne kanskje vært fjernet. Dersom fargen på himmelen samsvarer med det du faktisk opplevde da bildet ble tatt, synes jeg den må være akseptabel. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu