Utkikkspunkt
Dette er utkikkspunktet på toppen av Petit Mont Rond, 1534 moh, i Jura-fjellene.
Bildet inngår i albumet Jura-fjellene - Jura-fjellene er en fjellkjede som strekker seg langs grensen mellom Frankrike og Sveits. Høyeste punkt er Crêt de la Neige, 1720 moh.
Utstyr
  • SONY DSC-RX100M3
  • 24-70mm F1.8-2.8
  • Brennvidde11.7mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Walter S.
Litt bittert og komme opp så høyt til topps, sikkert med store fysiske anstrengelser, og så bli nektet utsikten av været...?

Et fortellende bilde!
:-)

Mvh,
Walter
Øyvind B.
Et flott komponert bilde med et godt snev av fin humor. Liker det godt! Mvh Øyvind
Geir B.
Hei Walter. Det var ikke så ille som du beskriver. Det er et alpin-anlegg her, så det er lett å komme seg opp. Men det var ikke mye utsikt her, nei. Dette var i går, søndag. I dag skinner sola og himmelen er blå. Da er utsikten en annen: http://www.peakfinder.org/?lat=46.3442&lng=6.005&...ont%20Rond
Mont Blanc er ca 88 km unna. Her får man et inntrykk av hvordan utsikten er på en fin sommerdag: http://sites.google.com/site/guidetouristiquegitedubrilla.../haut-jura

MVH

Geir
Arild T.
Karrige og kalde omgivelser du presenterer her. God dybde i bildet, da elemntene i bildet danner en fin diagonal. Kanskje mer luft i venstrekant hadde gjort seg? Men objektivet var vel "presset" til det ytterste, vil jeg tro.

Hilsen Arild
Evelyn S.
Artig komposisjon, liker blandingnen av hvit snø og farger. Syns tittelen var genial.
Geir B.
Hei Evelyn, Takk for positiv kommentar. Dette er faktisk et utkikkspunkt, men ikke noe særlig tess denne dagen her. Jeg får prøve igjen på en klar høstdag. :-)

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu