Winterland
Tok dette bildet for noen dager siden. Er veldig glad i å fotografere om kvelden, liker å bli overassket selv. Bildet er tatt ved Gjøvik.
Utstyr
  • NIKON D800E
  • 24.0-70.0 mm f/2.8
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker30s
  • Nei
  • AnnetStativ, mirrorlockup
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Et fint nattbilde med god komposisjon. Bildet forteller på en effektiv måte om vinter og kulde i et landskap / sjø som også har partier med åpent vann. Hvis man ikke var bedre informert, kunne man antatt at vi befant oss atskillig lengre nord og vest. Jeg er litt i stuss om den store forskjellen i lys i partiet nærmest land og øvrige deler av bildet. Her er det åpenbart lyskilder som ikke går fram av bildet. Det er vel i prinsippet ok, men den store forskjellen virker litt påfallende. Men for all del: totalt sett et utmerket bilde. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Makrus Olav Ese K.
Hei Kjell Øyvind ! og takk for tilbakemelding. Jeg setter enormt stor pris på dette.

Jeg fortsår hva du mener med lys, i denne settingen ble det litt vrient. Bak meg er det en bensinpompe med mye lys. Det kan sees ut som bildet er halvert pga lyset, men dette skyldes da denne bensinpumpen. Hva jeg burde ha gjort var å stå et helt annet sted.

Men jeg syntes det var så fint å plassere meg nøyaktig her for å få fyrtårnet i horisonten av bildet. og de isflakene som er i forgrunnen av bildet.

Takk igjen, mvh Markus.
Avsluttet .
Takk for informasjon. Jeg ville tro at forskjellen mellom det mørke og lyse partiet er så klart avgrenset at det burde være relativt enkelt å justere det lyse partiet selektivt i Photoshop. mvh Kjell Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu