Fiolinlæreren
Lokal musikkskole i St. Petersburg. Eksamenstid der elevene må vise hva de er gode for. Dette er en stor og viktig dag for elever, foreldre og lærere.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 60D
  • EF-S10-22mm f/3.5-4.5 USM
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetEtterbehandlet i Lightroom og Silver Efex
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tore B.
Sjarmerende bilde, fin tittel, kan fornemme stundens alvor. Fine sort-hvitt toner. Ser du har lagt ut mange spennende bilder tidligere også. Hilsen Tore
Bjørnar P.
Klar fortelling og god komposisjon.
Jeg blir litt forstyrret av kornstrukturen. Ser du har brukt 400 ISO, og på en 60D burde vel det tilsi støyfrie opptak? Jeg vet jo at noen sågar legger til slikt i ettertid, og det er kanskje det du har gjort?
Skyggepartiene gror noe igjen. Kanskje også tilsiktet for å etterlikne svart / hvitt filmers karakteristiske egenskaper når de ble presset et hakk eller to?
Jeg liker god tegning i skyggeparti, men det gjør kanskje ikke du?
Øyvind B.
Herlig fanget. Liker det. Synes hun til høyre setter status for alvoret i denne setningen. Korningen bildet forsterker også effekten. Mvh Øyvind
Knut Georg F.
Enkle elementer, men likevel mange interessante elementer (plysj, parkett, juletre, store sko/bukse, myndig dommer..) som bygger godt sammen til et for meg godt foto.
Arvid O.
Hei Leidolv.
Et veldig godt svarthvitt foto med mange detaljer.
Bruken av vidvinkel skaper en fin spenning, og mentor sittende til høyre skaper en god balanse.
Liker det godt.
Arvid.
Sissel Elisabeth H.
Liker at du har fått frem respekten i blikket hos gutten og den dominante iakttagelsen av læreren. Gode kontraster og utsnitt. Her kan man føle å ta på stemningen. Kler s/h tonene godt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jostein S.
Hei
En FLOTT fortelling
Ofte kan et bilde si mer enn ord!
Jostein
Henning S. P.
Veldig godt bilde Leidolv. Fint med den lille bildeteksten som setter det i en kontekst.

Henning
Leidolv M.
Tusen takk alle sammen for veldig hyggelige tilbakemeldiner og ikke minst konstruktiv kritikk!
Bjørnar: Jeg har etterbehandlet i Silver Efex, (med Lightroom i forkant) og da har jeg nok lagt til litt kornstruktur. Jeg har et 35x40 print på veggen, og da fremstår fotografiet slik det er her enda bedre. Hurra for gode print :-)
Jeg skal se om jeg kan lage en ny versjon, der jeg ikke legger til støy og også får frem litt mer fra skyggepartiene, bare for å se hvordan det utarter seg.
Leidolv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu