Søvnige Ferjestedsveien i Fredrikstad
... har på en måte blitt "glemt" her i byen, etter at Sykehuset Fredrikstad - som ligger tvers over gaten her - har blitt nedlagt og flyttet til nye Sykeuset Østfold på Kalnes i Sarpsborg. Før flyttingen i november 2015 var det travel trafikk i hele kvartalet med endeløse køer av parkerte biler på h. side av veien her. Nå - ikke en bil, ikke ett menneske (som ikke bor her), og stedets opprinnelige idyll har kommet tilbake! Bildet er en "overligger" fra 11. november i fjor.
Større oppløsning her: http://www.fujifilmimages.com/gallery/3440/U3440I14575305....SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-E2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/240s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Jeg lar meg fortsatt glede og imponere over dine fine bilder fra Fredrikstad, og dette bildet er intet unntak, fine farger og fint lys og fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for din omtale i kommentar, Kjell Øyvind. Jeg har nok ventet litt FOR lenge med å legge ut dette bildet, fordi det er i fra 11. nov. i fjor, men jeg "fant" det igjen, etter en ryddesjau og BackUp-kopiering av fjorårets bilder. Dessuten er det akkurat slike bilder jeg liker å ta best. Både dokumentasjon for ettertiden og å skildre forskjellige stemninger i årstidene. Jeg må huske på å ta samme bilde til våren med nytt og grønt løv på busken i bakgården og på trærne langs veien.

Mvh,
Walter
Geir K.
Flott bilde igjen fra din vakre by. God dybde og fine farger. Lyset og gløden er der også.
Et godt høstbilde.

Geir
Walter S.
Takk for kommentaren, Geir!

Mvh,
Walter
Hjalmar E.
Flott nabolag. Vedder på at kvadratmeterprisen er skyhøy.
Walter S.
Takk for kommentar, Hjalmar. Joda, prisene er nok høye der. Blir spennende å se hva som skjer med det gamle sykehus-komplekset, et ganske så stort område. Det var en kineser som har kjøpt opp hele området ... så vi får se!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu