Tåke. fugl og stake
Utstyr
  • OLYMPUS E-M5
  • OLYMPUS M.40-150mm F4.0-5.6 R
  • Brennvidde150.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Morten T.
Hei, fint motiv du har fanget. En mørkere svart/hvitt versjon tror jeg hadde gjort seg. Nå er jeg kanskje litt for glad i svart/hvitt.....Hilsen Morten
Avsluttet .
Flott motiv, godt observert. Det litt diffuse lyset synes jeg gjør seg veldig bra. Her fornemmer vi tåke og stillhet. En mørkere variant ville neppe gitt samme stemning og følgelig heller ikke kommunisert denne fine scenen på samme effektive måte.
For meg synes øya å være plassert nokså nær midten av bildet i vertikal retning. Ville komposisjonen tjent på en litt annen plassering? Nå er jeg generelt skeptisk til å beskjære bilder. Men hadde kanskje en liten beskjæring av skyene medført at bildet hadde blitt enda finere? vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind H.
Liker dette. Beskjæring er alltid en utfordring, og jeg er også forsiktig med å bezskjære bilder.Følger rådet om å komponere bildet I søkeren, noe som den store fotografen Henry Cartier Bresson har sagt. Dette er selvfølgelig vanskelig ved spontane øyeblikksbilder.Liker det grå uttrykket mot den svarte stangen.
Mvh Øyvind H
Torstein H.
Takk for hyggelige kommentarer!
Jeg synes ofte man kan få litt fine annerledes bilder hvis man er villig til å ta med seg kamera ut i kulde, regn, tåke og "dårlig lys." Mye blir bare dårlig, men i blant synes jeg det lykkes og lage noe litt annerledes.
Og utsnittet ble som det ble, basert på følelser mer enn komposisjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu