Industri ved elven
For å være en "moderne" Foto-Site så har Dotten for mye restriksjoner når det gjelder størrelsen på filer opplastet til BK. Maks lengde her er 1280Pixels - det er ikke nok for å vise et bilde.
Større oppløsning (1490x897) her: http://www.fujifilmimages.com/gallery/3440/U3440I14600180....SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde42.5mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/680s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1046556} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.
Ja, det var jo gjerne der industrien holdt til fra uminnelige tider for elva ga både kraft og transport.
Når man ser dette så virker det som Fredrikstad har mye mer industriigjen enn Oslo hvor omtrent alt er borte. Den siste store som forsvant var vel kanskje Christiania Spigerverk i Nydalen.
Fint utsnitt og komp. i skrå kameravinkel. Forgrunnen kanskje noe mørk så hva med en separat lysning.
Tok en titt på din større versjon ved å følge linken og så at jo, det ble litt bedre - men fortsatt ville jeg lyst opp nærmest.
Men skriv det gjerne på min smakskonto for jeg er jo så langt fra noen fasit.

Roar
Vidar Magnus J.
Spennende havnebilde der den gamle brygga foran i bildet lager en fin dybde mot industrien. Fint å se lasteskipene på brygga og røyk fra pipene, noe som viser aktivitet på området.
Avsluttet .
Hyggelig å se at byen fortsatt har industri igjen. Det er i alle fall fint dokumentert her. Interessant kommentar om bildestørrelse. Lenken viste et enda bedre bilde vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Takk for kommentar, Roar, Vidar Magnus og Kjell Øyvind!

@ Kjell Øyvind: Vel, foto.no bør etter min mening følge med tiden og øke den største tillatte lengden fra dagens maks-grense til noe større. Har man et bilde med mange detaljer og stor forløp av valører fra lys til mørkt, så "drukner" mye av informasjonen i dagens maks-størrelser. Jeg er medlem i 3 andre foto-siter i USA og der er grensen bare gitt i 5 Mb / bilde og i effekt kan man laste opp nesten ubegrenset i størrelse. Det er dog noen praktiske problemer forbundet med f. eks. bilder i høydeformat, hvor jeg, uansett holder meg til maks 900 pixels p.g.a. de fleste har en begrensning på skjermene sine - uten å måtte klikke på F11. Men oppløsningen på moderne kameraer og også PC-skjermer (ikke LapTop) har jo økt betraktelig de siste 5 årene, så foto.no bør nok snart tilpasse seg den nye tiden.

Takk for dine tanker!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu