Perrongen, de første steg på tur hjem
Håndholdt. Eidsvoll
Tog frem og tilbake. Også med folk denne gangen.
Skal nevnes at kutt og beskjæringer er gjort bevisst.(altså veldig bevisst) Laget flere versjoner, før je valgte orginalen med dets toppkutt. Som betyr at hovedbærebjelken over perrongen er kuttet bort, da jeg syns den ble for dominerende og massiv. Men den får være med i sin helhet i versjon 2, som forøvrig er gjort til svart hvitt. Fordi bilde ble tatt i motlys, og himmelen ble for hvit i forhold til min smak. Men skitt au, je er fornøyd.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-10 00:03:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1046742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Fin dokumentasjon av en hverdagslig scene som også inkluderer elementer av vår viktige infrastruktur, elementer som absolutt bør ta vare på og bruke som motiver. Inspirerende. Fin komposisjon med dybde og dynamikk. Hvorvidt man skal velge versjon 1 eller 2 blir vel langt på vei et spørsmål om smak. Selv heller jeg vel mest til at versjon 2 i svart / hvitt gir den mest samlede og informative beskrivelsen av motivet. Ellers synes jeg behandlingen av vanskelig motlys er utmerket. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jostein S.
Hei
To gode versjoner det her Anders
Synes kuttet i originalen fungerer veldig bra. Fine rette linjer og komposisjonen funker. Her får du et godt inntrykk av stasjonen
Det var lurt å lage V2 i sort/hvitt på grunn av himmelen. Er helt enig med deg i ditt resonement
Synes du har lykkes godt
Jostein
Roar K.
Du gjorde rett med beskjæringen oppe i V1 for at de diagonale og vertikale linjene skjæres av øvre ramme gir mye mer spenning enn om du skulle hatt overliggern parallelt med ramma.
Men tror jeg velger den noe mer luftige Svarthviten.
Kanskje kunne du tatt 5 mm. til oppe og fått litt mer luft fra linje og fram til hjørnet oppe til venstre?

Roar
Harald N.
To godt komponerte bilete frå Eidsvoll.

Mvh Harald
Anders S.
Hei til dere!
Tusen hjertelig takk for hyggelige kommentarer og innspill. Så morsomt å lese at dere er fornøyd med kutt og beskjæringer. Jo versjon 2 med den linja ut i venstre hjørnet har jeg nok oversett, fort gjort!
Tusen takk igjen!
Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Flott bildeserie, jeg går for begge versjonene her. Moderne jernbanestasjoner kan være en utfordring å fotografere fordi linjer, master, stolper og lange tverrbjelker til kjøreledningen ofte lager rot og vanskelige forhold for oss fotografer. Synes du har fine resultater her, fint å se de to Bm75-settene langs plattformene og et nytt togsett like utenfor stasjonen som sammen med reisende gir liv til bildet. Fint lys og god etterbehandling i orginalen.
Arild T.
To gode bilder med fine ledende linjer. Du har gjort et godt valg med hensyn til beskjæring i originalen, synes jeg. Vi er på rett "spor", både du og jeg, med andre ord:)

Hilsen Arild
Ingrid Milly L.
Naturlig og ekte gjengitt motiv fra stasjonsområdet med tog og diverse linjer i alle retninger fra høye master. Den sort hvite utgaven virker naturlig nok mindre kaotisk i mine øyne.
mvh. Ingrid Milly
Anders S.
Hei Vidar Magnus, Arild og Ingrid Milly!
Tusen hjertelig takk for hyggelige tilbakemeldinger fra dere! De gleder meg i en slitsom hverdag.
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu