Her har jeg fått med meg den nydelige modellen min, Michelle ut i skogen. sammen med et par lys.
Bildet inngår i albumet Bilder i skogen - bilder av og i skogen
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • -
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetDet er brukt paraply og et punkt lys setting sammen med sola.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1046798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jon Tore J.
Dette kunne blitt ett vakkert naturportrett, men i steden har din manglende kjennskap til komposisjon og elementær posering dessverre skapt noe helt annet.Den flotte modellen fortjente noe bedre.
Mvh
Jon Tore
Roar K.
Her har Jon Tore allerede gitt deg så hatten passer, Men jeg vil nå ikke gi ham 100% rett når det gjelder komposisjon da modellen jo er plassert sånn noenlunde i det gyldne snitt.
Med en så utfordrende stilling havner nok bildet under kategorien glamour.
En løsning kan kanskje være å konvertere til svarthvit og jobbe med lyset gjennom å dempe det drastisk. Kanskje kan du da får fram et uttrykk som gir følelse av ei hulder i en mørk skog. Det er utrolig hva som kan gjøres hvis man bruker fantasi og photoshop.

Roar
Jon Tore J.
Hei Trine
Når jeg tar din alder i betraktning, og etter å ha sett hva du har levert tidligere av flotte fotografier var jeg nok litt for streng mot deg i min kritikk tidligere.. Du har ett klart talent for fotografi, men jeg står ved at denne komposisjonen var for dårlig til å være deg.
Mvh
Jon Tore
Walter S.
Synes egentlig at det var et "spennende" bilde, i den forstand at jeg oppfatter et motsetningsforhold mellom den "råe" naturen og modellens glatte, jevne hud og elegante kles-stil (med sko). Dette alene gjør jo bildet interessant (slik jeg ser på det...).

Det er 2 elementer her som - etter min mening - trekker unødig oppmerksomhet fra modellen og din visjon med bildet, og det er den store, dominerende trestammen i venstre kant (lyse flater dominerer i et ellers dunkelt landskap) og den lille fliken av en annen, slankere stamme som tangerer høyre bildekant. Jeg tror også at modellen og din visjon vil komme bedre fram med rett og slette en strammere beskjæring av bildet.

De fleste lyse "himmel-flekker" over modellens hode, de som slipper inn lys mellom trestammene ville jeg kanskje prøvd å dempe noe, eller klone vekk. Da vil oppmerksomheten om modellen kanskje (litt usikker akkurat der, det må prøves ut...) bli enda større.

Som lys-øvelse har du lykkes i å skape en troverdig og jevn belyst modell. Posituren til den vakre jenta kan vel kanskje diskuteres, men akkurat DET vil alltid være smaks-sak uansett.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu