Kveldsbilete frå strandsitjarstaden
Greitt nok til Facebook
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Samyang 12 mm f.2.0
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetStativ, Iso 1600
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind B.
Fantastisk flott lys! Fine overganger mellom kunstig og naturlig lys. Båten perfekt plassert i ruta gir fin dybde og dynamikk. Legger også merke til den rosa fine speilingen av skyene forkant. Flott dette Arild. Mvh Øyvind .
Vidar Magnus J.
Vakkert kveldslys, båten foran er et fint innslag og forsterker den rolige, gode stemningen i bildet.
Jostein S.
Hei
Flott landskapsbilde fra strandsonen
Spennende lyssetting
Fin effekt av mørket som siger på
Jostein
Sissel Elisabeth H.
Vakker stemning og nydelig kveldslys. Fine refleksjoner i sjøen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Sissel Kleivdal H.
I din egen mening om bildet står å lese; 'greit nok for facebook'. En kan lure på hvorfor - når bildet presenteres her på 'dotten'(?):)
Et flott komponert bilde i et fint lys, men for meg litt kunstig i farger på himmel/sjø. Ser også ut som det er brukt et filter -eller annet som gir 'fargeflekker' i bildet. Synes de blir 'sjenerende'.

Sissel
Geir K.
Flott komponert bilde. Husene med bryggen og båten som et ekstra element i forgrunnen skaper en god stemning her. Ellers så må jeg si meg enig med Sissel sin kommentar.
Ser du har fått en halo effekt rundt fjellkammen til venstre. Lett og glemme disse under redigering av bilder. Har masse av de selv. :-)

Geir
Avsluttet .
Fint motiv og fin komposisjon. Fin behandling av lyset. Med hensyn til fargene er jeg enig med Sissel og Geir i kommentarene over. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Herlig lys og farger.
Utsnitt, komp og skarphet er det ingenting å si på.
Dessverre ble haloen denne det digitale fotografiets forbannelse som det ikke ser ut til at noen greier å løse litt sterk langs åskanten til venstre.
Mange skylder på redigeringen, men sjekker man den originale RAW fila nøye så ser man at haloen var der, men ble ytterligere forsterket i redigeringen.

Roar
Arild T.
Takk til dere som har kommentert dette bildet!
Setter særlig pris på kritikk og konstruktive råd.
Sissel, M., Geir, Kjell Øyvind og Roar: Spesiell takk til dere for ærlige tilbakemeldinger! Skal prøve å legge ut en versjon med mindre kunstige farger, hvis jeg får det til
Sissel M: At jeg skrev "Greitt nok for Facebook" så er det det jeg følte om bildet før jeg la det ut. Godt nok for FB, men ikke for Foto.no, men la det ut likevel. Ikke alltid jeg har de store tankene om de bildene jeg legger ut.

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu