Til lands, til vanns ...
... og i luften med?
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma 70-200mm D f/2.8 APO DG HSM
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Trygve B.
Et interessant bilde med mange detaljer. Komposisjonen ser jeg mye på. Båtene og husene synes jeg er ok. Litt mer usikker på broen. Den kom litt langt oppe i bilde. Ellers et fint bilde fra et kystmiljø. Harmonisk. Prikken over i,en hadde vel vært om det var et motiv som pekte seg ut, men det er ikke alltid like lett å få det til. ( jeg er tilbake etter 2 uker uten nett)
Harald N.
Her skjer det. God tittel.

mvh Harald
Walter S.
Ja, jeg skal være enig med deg her, Trygve. Det er "agurktid" hos meg for tiden. Ikke nok motiver, naturen fremdeles mest kjedelig grå og brun og været spiller så absolutt ikke på lag heller. Bare 5º pluss i går og regn og vind....

Ikke alltid like greit å være landskapsfotograf når omstendigheter ikke er tilstede.

Hadde også tenkt å kutte vekk hele brua øverst, selve kjørebanen, men da måtte jeg ha croppet eller klonet vekk bropilaren også, og øverste kant kom farlig nær pipa på huste med oransje taksten.

Uansett, så takker jeg for dine tanker, Trygve. Liker alltid en real og ærlig omtale. Så trodde jeg at du kanskje var i Danmark og syklet landeveien de siste 14 dagene. 2 uker uten Internett er jo rene tortur!

Mvh,
Walter

P.S.: Takk også for Harald sitt bidrag!

:-)
Trygve B.
Du har nå en festlig humor. Tusen takk for den kommentaren. Nei, jeg var på Europa- ferd med m/s Fram fra Lisboa til Amsterdam. Nettet var aldeles ubrukelig og altfor dyrt.
Trygve B.
Det var Temareiser, Fredikstad som var arrangør.
Walter S.
Ja, kjenner til Temareiser (eier = Viggo Andersen) her i Fredrikstad. De har "mange jern i ilden" de gutta der. Ivrig og dyktig eier som også steller mye med kultur, bl.a. av "Mozart-festivalen" i Fredrikstad, "Ord i Grenseland" = lansering av Gamlebyen som Bokby og "Reine Ord" (Godt etablert Litteraturfestival i Reine / Lofoten). Sikkert artig med en slik tur og nye horisonter!

Jeg går og venter på noen bilder tatt med X-Pro-2 Trygve... nysgjerrig som jeg er!
;o)

Mvh,
Walter
Sissel Elisabeth H.
Mange inntrykk på liten flate, men snittet slik at det blir behagelig og oversiktlig likevel. Gode farger og detaljer.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Walter S.
Takk til deg, Sissel Elisabeth!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu