Rød Østfoldgranitt på Hvaler
Her har istiden herjet og satt sine spor med dype renner og en del Jettegryter med runde stener inni. Urfjell som har blitt til etter hvert og har eksistert i millioner av år. Noe større oppløsning (1340x895): http://www.fujifilmimages.com/gallery/3440/U3440I14609937....SEQ.0.jpg
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-18 18:19:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-04-19 09:59:01
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-T10
  • Fujinon XF 14mm f/2.8 R
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047221} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
marit f.
Hei. Flott bildet Walter. spennende farger og former.Et ekstra pluss at det lille huset er med.
Mvh Marit
Vidar S.
Hei Walter!
Veldig rent og pent bilde. Liker fargene og klarheten, samt at du var heldig med den røde hyttens farge til dette motivet:-)
Meget sterk og god kontrast mellom forgrunn, (mellomgrunn) og bakgrunn.

Acrylplate og rett på veggen Walter:-)

Vidar
Avsluttet .
Flott miljøskildring av et spennende landskap, fint utsnitt og fin komposisjon. Farger og lys funker også utmerket vennlig hilsen Kjell Øyvind
Trygve B.
Flott dybde, her sitter komposisjonen som et skudd. Gode og behagelige farger. Helt etter min smak dette. ( jeg har fått meg x pro 2 . Meget godt fornøyd)
Eva D.
Hei!
Nydelig bilde! Vakre farger og komposisjon. Liker godt det lille huset som så vidt syns. Både orginalen og V2 er flotte, men jeg liker orginalen best pga husets plassering ifht skråningen på svaberget. Også syns jeg steinmønsteret er helt fantastisk vakkert på orginalen. Det kunne vært et nydelig bilde i seg selv, utsnitt av svaberget.
Vennlig hilsen
Eva - den "steingale" :))
Øyvind B.
Vakre granittformasjoner der den lille pytten foran og renna opp venstre fører oss oppover til den lille røde bygningen. Originalen for meg. Suverene farger og skarphet. Mvh Øyvind
Roar K.
Se det var noe annet en gatelangs og bryggelangs.
For steingal mann som meg blir dette svært interessant.
Komposisjonsmessig er jeg inne på tanken av en beskjæring oppe så diagonalen som avslutter berget går rent ut på øvre ramme over mot venstre slik at den vandrer mellom kortside og langside.
Spørsmålet blir om du synes det blir for lite luft over taket på den amputerte røde stua.
Men det finnes jo mer spennende ting enn det - for se på formasjonsfeltet langs høyre ramme for ikke å snakke om den vesle som vi med lit godvilje kan kalle ei jettegryte med litt vann i.
I V2 blir det litt andrledes, men kunne nok tenkt meg å ta 1/3 til bortimot halvparten av himmelen sett i høyrekanten der også. Men den vesle vaglesteinen oppe på kanten mot høyrevingen vil du vel ha med?

Roar
Walter S.
Takker Marit, Vidar, Kjell Øyvind, Trygve, Eva, Øyvind og Roar, for omtale i kommentar!

@ Trygve: Jeg går og venter på X-Pro 2-bilder i fra deg! :-)

@: Roar: Lagde V3 i h.h.t. ditt forslag, men likte det ikke. Der har jeg på følelsen å måtte gå med krumbøyd nakke, så lavt blir det "under taket" på V3, selv om fjellet nok kom bedre frem. Når det gjelder V2 så skal vaglesteinen være med, ja, så der blir det ikke noe kuttings!

Mvh,
Walter
Evelyn S.
Herlig å se disse svabergene, med fine varme farger. Liker spesielt v2 der både huset og en stein oppe til høyre viser. Flotte bilder!
Walter S.
Takk til deg, Evelyn - fint at du like slike svaberg!

Mvh,
Walter
Lars-Anders M.
Vakre svaberg. Bra fotografert.
Walter S.
Takk, Lars-Anders!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu