Universum
Fortsetter min egenstudie av klassisk symmetri blandet med et hint av Riefenstahl og Kubrick i en blanding av moderne og antikk.
Jeg ønsket å styrke modellens framtreden, og samtidig prøve det moderne med det tidløse. Mange muligheter for både posering og bekledning selvsagt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-03-02 18:56:24
    Versjon #2
Utstyr
  • Lumix GH4
  • 14-25mm Lumix G zoom
  • Brennvidde25mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt kamera, ringflash som fill.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047424} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve B.
Liker så godt dette bildet og din kreativitet. Noe nytt. Sitter og funderer på om modellen tar for mye plass. Klarer ikke å bestemme meg. Uten modellen hadde bildet blitt mer vanlig og ordinært. Modellen blir et blikkfang som bryter det ordinære. Symmetrien i bakgrunnen er helt topp. Det samme gjelder med modellen, benene inngir en fin symmetri som korresponderer med bakgrunnen. Jeg tror at jeg vil beholde bildet slik det er. Fortsett med dine ideer.
Sverre M.
Takk for varmende kommentar på morningen, jeg skal definitivt videreutforske og prøve ut. Det er små marginer mellom det som fungerer og det som ikke gjør det. Av og til er magefølelsen bedre enn målbåndet.
Henning S. P.
Har du klonet vekk monolitten, eller er det jeg som ikke helt skjønner hvor du står?

Jeg sliter med å kommentere denne typen bilder, da de virkelig ikke er min greie. For meg blir det fryktelig oppstilt og unaturlig, men det er vel noe du ønsker å gjøre siden du drar frem Riefenstahl. Jeg tror det hadde kommet enda bedre frem med hardere lys og sterkere kontraster, men jeg vet jo ikke helt hva slags uttrykk du er ute etter.

Kubricks fotografi kan jeg ikke helt se at jeg ser i dette bildet, en liten link til noen bilder av Kubrick: http://twistedsifter.com/2011/12/stanley-kubricks-new-yor...tos-1940s/

H
Øyvind B.
Min første tanke når jeg så bildet var kontrastene mellom moderne og antikk som du jo også beskriver innledningsvis. Kreativt og vellykket. Mvh Øyvind
Sverre M.
Hei Henning, takk for kommentar og tanker. Jeg er for glad i detaljer i alle deler av bildet og å bevare highlights til å gå for hardere kontrast. En del av andre verdenskrig-propaganda har også nøye lyskontroll og bevaring av detaljer. Og ja, takk for Kubricks fotoreferanse, det er helt sant, han bruker ettpunkts perspektiv i sine filmer, ikke i foto. (The Shining etc.)
Sverre M.
Takker for kommentar, Øyvind :)
Sissel Kleivdal H.
Spennende -og blikkfangende symmetri.
Meget bra utført.
Interessant informasjon om ide' og arbeid.

Sissel
Sverre M.
Takker for kommentar, Sissel. :) Liker å ta med litt bakgrunnsinfo for de som har interesse.
Tor Einar K.
Jeg reagerer på den svarte tights'n da den er helt gjengrodd og uten tekstur, i motsettning til resten av motivet som har langt mykere toneforløp. Den fremstår nærmest som klipp og lim inn i bildet.
Sverre M.
Hei Tor, takker for meget relevant kommentar ang. tights. Jeg prøvde å redde fram informasjon fra det mørke der, men måtte være forsiktig for å unngå å bryte kurvene for hardt. Et annet klesplagg med mer tekstur og mindre lysabsorbsjon hadde nok kunne passet bedre rent teknisk. Fordelen er at de skarpt viser muskler, form og styrke i kontrast.

Sverre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu