Kanskje er de evig... Nye versjoner ute
HÃ¥ndholdt
Versjon 3 og 4 er endret i henhold til de gode rådene jeg har fått under.
Trykk F11 for full ramme, ble litt stort.
Bare mine tanker igjennom mine sanser;
De er ganske store, mange av disse kjempene av betong som vi ofte haster forbi så ofte. Det er kanskje ikke så ofte, men det hender da, at vi stopper opp nå og da. Og lurer og kanskje beundrer, disse massene av betong. Og mens du ser en stund på denne grå-triste kjempen, vil du oppdage noe annet enn betong. Det er noe storslått over disse kjempene, de virker så urokkelige. Kanskje er de evig...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-04-22 22:49:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-04-23 19:41:03
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-04-23 19:42:03
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Walter S.
Jeg likte spesielt V2 for sin bastante fremtoning, som et monster, eller en bauta for fremtiden. Kanskje ikke akkurat evig, men dog for lang tid fremover.

Det er svære dimensjon over dette komplekset. Når man ser opp mot det så virker dette som en festning, nesten som en middelalderborg

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Versjon 1 opplever jeg som en fin gjengivelse av landskapet hvor de store bygningene inngår som et viktig element, viktig både i bildet og ut fra den funksjon de tjener. Fin komposisjon og fint lys. Versjon 2 gir en glimrende framstilling av de store bygningene. Her har du et meget interessant utsnitt og en flott komposisjon. For så vidt synes jeg ikke det blir helt relevant å vurdere kvaliteten på de to bildene mot hverandre. Jeg synes de forteller hver sin historie og er meget bra bilder begge to. SOm jeg har skrevet her før, synes jeg det er flott at viktige elementer i vår infrastruktur blir dokumetnert og vist fram. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Anders S.
Hei Walter og Kjell Øyvind!
Tusen takk så mye for deres hyggelige tilbakemeldinger. Jeg syns du har flotte refleksjoner Walter, når du beskriver bilde som både ett monster og en middelalderborg.
Tusen takk begge to for innspill, de gleder meg!
Hilsen Anders
Ole Arne S.
To fine bilder fra Eidsvoll..
Ja man skal nok ikke se bort i fra att disse kolossene varer evig, se bare på Oslo, da to av samme typen ble omgjort til studentboliger, og flotte ble de..

mvh
Ole Arne
Jostein S.
Hei Anders!
Så FLOTT
Bildet kommer veldig flott frem i ramma
Det var så iøyefallende, og vekker oppsikt med en gang
God profilering av bygningene, samt jernbanesporene innover i landskapet
Bildet har en fortelling som viser at her er det ting som foregår
Fin presentasjon
Jostein
Roar K.
Her blir nok V2 favoritten, men en ørliten beskjæring i høyrekanten foreslås for å slippe det svarte avløpsrøret helt ute i bildekant.
Ellers sitter kompen som en skudd og man kan nesten tenke litt byggeklosser når man ser det kompakte utsnittet med god skarphet, farger og detaljer.
V1 funker det også, men jeg tror litt mer kontrast og kanskje ørlite lysdemping.

Roar
Jon Tore J.
En bastant monsterbygning Anders. Liker godt begge utgavene men favoriserer nok ver.2 med den beskjæringen Roar foreslår..Dessuten vil en kontrastheving av ver.1 være å foretrekke av dette praktbygget hvor det fremdeles blir utført manuelt nevenyttig arbeide.
Mvh
Jon Tore

Sissel Kleivdal H.
Jeg liker veldig godt begge versjoner.
Meget bra utført, Anders.-

Sissel
marit f.
Liker v2 veldig godt, skulle tro du hadde vært i Legoland,. Viktig å ta bilde av det en ser, lett å gå forbi slike steder.
Mvh. Marit
Trygve B.
Ikke så ofte en ser industrifoto, men detre var to gode bilder. Hvert bilde kan stå for seg selv. Fint levert.
Anders S.
Tusen hjertelig takk for innspill og hyggelige tilbakemeldinger fra dere ALLE sammen! De settes stor pris på og de gleder meg stort!

Angående kutt i versjon 2: Skal sies at jeg valgte å ha med nedløpet fra taktrenna, da jeg syns det ble finest sjøl, slik jeg så det.
Versjon 1 skal jeg se nærmere på, og da tar jeg kanskje en titt på v 2 au.
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu